Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχεδιαστικό πρόγραμμα με βιβλιοθήκες για αναπτύγματα σωλήνων


Recommended Posts

Καλημέρα θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! Ψάχνω ένα νέο σχεδιαστικό πρόγραμμα προκειμένου να βγάζω αναπτύγματα σωλήνων (φυσικά να διαθέτει όλη την γκάμα αυτόν) μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το hard3d αλλα δεν με καλύπτει!έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Ευχαριστώ

Edited by Gousgounis
Μετατροπή απο κεφαλαία
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλώς ήλθες συνάδελφε .

 

Προσπάθησε να ΜΗΝ γράφεις με κεφαλαία . Εκτός του ότι κουράζουν στην ανάγνωση , δεν επιτρέπονται και από τους Κανόνες Συμμετοχής .

 

Ένα πρόγραμμα που πιθανότατα θα σε εξυπηρετήσει είναι αυτό . Εναλλακτική πρόταση είναι αυτή . Φυσικά , δεν συζητάμε για δωρεάν προγράμματα αλλά ολόκληρες σχεδιαστικές λύσεις που απαιτούν χρόνο και μελέτη για να γίνει κανείς παραγωγικός δουλεύοντας πάνω σ' αυτές .

 

Δεν γνωρίζω αν οι βιβλιοθήκες σωλήνων και ειδικών εξαρτημάτων είναι εναρμονισμένες με τα πρότυπα που ισχύουν στην Ευρώπη .

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ πολύ!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος τα αναπτύγματα που θέλω είναι πχ κώνοι "παντελόνια" κούρμπες όπου αφού κατασκευάσω το αναπτύγματα τα μεταφράζω σε κώδικα για κοπή σε CNC παντογράφο!opws είπα το HARD3D που χρησιμοποιώ είναι ξεπερασμένο μια προταση που είχα πρόσφατα einai το plate'n'sheet 4 το οποίο όμως δεν ξέρω από που θα το προμηθευτώ! ρίξε μια μάτια στη σελιδα http://tmc.gr/products6.php?wh=1&lang=1&the1id=1&theid=1&open1=1&open2= αν θελείς να δεις με τι αντικείμενο ασχολούμαι 1

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.