Μετάβαση στο περιεχόμενο

άδεια λειτουργίας πρατήριου καυσίμων


mikrouli

Recommended Posts

Σε μία άδεια λειτουργίας πρατηρίου καυσίμων, υφιστάμενο προ του 75, που αλλάζει όνομα ιδιοκτήτη, έχει ρυθμιστεί η αλλαγή χρήσης με τον Ν. 4014 οσον αφορά στο κατάστημα. Το θέμα είναι ως προς τις αντλίες και τις υπόγειες δεξαμενές που είναι σε εξ' αδιαιρέτου οικόπεδο, χρειάζεται να υπάρχουν στα σχέδια της πολεοδομίας ή αρκεί η αποτύπωσή τους στα σχέδια του φορέα ανάπτυξης? Αν θα χρειαζόταν να ενταχθούν στον Ν. 4014 χρειάζεται και η συναίνεση του αλλου, προφανώς. Η πολεοδομία μπορεί σε καταγγελία να καταγράψει τις αντλίες σαν παράβαση με πρόστιμο - αν αυτές έχουν άδεια απο το φορέα?

Link to comment
Share on other sites

Είχα ίδια περίπτωση, στο διάγραμμα κάλυψης τίς δείχνεις κανονικά και τίς βάζεις υπέρβαση σε κάλυψη εάν δέν υπάρχει άδεια.Διαφορετικά, υπάρχει η λύση να βγάλει ο νέος ιδιοκτήτης άδεια για κατασκευή δεξαμενών ( σύμφωνα με το νέο νόμο 2013 σχετικά με δεξαμενές καυσίμων και προδιαγραφές).

Edited by McRaster
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.