Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ


Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους έχω αναλάβει μια κατασκευεί σε ένα υπαρχόν κτίριο κατοικίας και περιμένω την έκδοση άδεις δόμησης απο συνάδελφο μηχανικό και έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με την πολεοδομία χαλκίδας .

 

ο υπάλληλος της πολεοδόμιας δεν εκδίδει την άδεια δόμησης γιατι λέει ότι η άδεια που είχε η κατοικία απο το 1978 και η αναθέωρηση της το 2003 είναι παράνομες γιατι εκδόθηκαν με λανθασμένο τοπογραφικό και λένε στον ιδιοκτήτη να δήλώσει όλο το σπιτί στον νόμο 4014,

μετά την επίσκεψει μου στην πολεοδομία σήμερα έιδα το το οικοπεδο μας εχει φατσα σε ρυμοτομικο σχεδιο που ορίζει ρημοτομικές γραμμες γυρω από τισ γραμμες του ο.σ.ε και πισω όψη σε οικισμό , και τα τοπογραφικα δείχνουν οτι το οικοπεδο ειναι εντοσ οικισμού και δεν αναφέρουν πουθενα το ρημοτομικό .

 

το θέμα είναι οτι το κτιριο δεν εχει υπερβαση δομησης ουτε με τουσ ορους δόμησης του οικισμού ούτε με τους όρους δόμησης του ρημοτομικού , και είπα στον ιδιοκτητη να μην το ενταξει στον νόμο 4014 και να καταθέση αιτηση εκγρισησ δόμησης και να παρουμε γραπτη την αρνηση τησ πολεοδομιας ωστε να προσφύγει δικαστικα αφου δεν μπορουν να ανακληθουν η να ακυρωθουν οι αδειες αυτες και ο συναδελφος που εκδιδει την αδεια του λεει οτι αν μασ απαντησουν γραπτος θα μας κανουν ελεγχο και θα μασ βγαλουν το κτισμα αυθαιρετο και θα πληρωση πρόστιμα .

τι να τον συμβουλευσω να κανει ?

 

 

και το κακο είναι οτι ο συναδελφοσ που εκδιδει την αδεια εχει κανει και την αναθεωρηση το 2002 .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.