Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκδοση βεβαίωσης εξόφλησης ποσοστού 30% του συνολικού ποσού προστίμου


roudipapado

Recommended Posts

Θέλω την βεβαίωση για συμβολαιογραφική χρήση και δεν μου την δίνει το σύστημα αφού έχω πλήρωση το 30% (σε δόσεις) τι γίνεται? μήπως δεν έχει εισαχθεί ακόμη στο σύστημα του Τ.Ε.Ε τι κάνω τώρα γιατί την χρειάζομαι την βεβαίωση για να συνεχίσω προς έκδοση οικοδομικής αδείας στην ίδια αίτηση.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με απάντηση του ΤΕΕ θα ανοίξεις νέο έργο στο οποίο θα αναφέρεις όλα τα στοιχεία του έργου που είναι σε προσωρινή υπαγωγή, και στα σχολια σου θα αναφέρεις τον ηλεκτρονικό αριθμό και τον Α/Α πρωτοκόλλου του έργου. Στην συνέχεια το υποβάλλεις και διαλέγεις την βεβαίωση για ακίνητα στα οποία υπάρχουν ρυθμίσεις - νομιμοποιήσεις με άλλους νόμους (επιλογή 2) και εκδίδεται βεβαίωση σε οριστική υπαγωγή.

Link to comment
Share on other sites

Στην νέα δήλωση που θα ανοίξω για να πάρω την βεβαίωση τύπου 2 θα σημειώσω και τετραγωνικά σε φύλλο καταγραφής η όχι? (αυτά που έχω δήλωσή στην πρώτη)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλε Μίλτο.

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν βάζεις τετραγωνικά σε φύλλο καταγραφής γιατί θα σου βγάλει πρόστιμο.

 

Σημείωση από το ΤΕΕ καλύπτεσαι λέει (επειδή δίνεις βεβαίωση ότι έχει πληρώσει ο ιδιοκτήτης) αν ανεβάσεις όλα τα απαραίτητα από εσένα έγγραφα (σχεδια κλπ) γιατί εαν αυτός με το 30% μεταβιβάσει και σταματήσει να πληρώνει εσύ έχει εκδόσει βεβαίωση σε ολοκληρωμένη υπαγωγή οπότε παιζει και να σε κυνηγήσει ο νέος ιδιοκτήτης που σύμφωνα με τα δικά σου έγγραφα αγόρασε/απέκτησε καθαρό ακινητο. (Κοινώς είναι μπακαλίστικο το όλο θέμα).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.