Μετάβαση στο περιεχόμενο

αναζήτηση συνεργατών


Axinar

Recommended Posts

καλημέρα,

Ετοιμάζουμε ένα ρομποτικό εκπαιδευτικό βραχίονα. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην αγορά. Μιλάμε για μια συσκευή φθηνή με μεγάλη ακρίβεια και επαναληψημότητα. Από μηχανολογικής πλευράς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει το πρωτότυπο και ψάχνουμε συνεργάτες για τα παρακάτω βήματα. Χρειαζόμαστε ένα ηλεκτρονικό για την πλακέτα, έναν προγραμματιστή για τον βασικό κώδικα του μηχανήματος και έναν για να μας στήσει την σελίδα.

Το πρωτότυπο είναι έτοιμο από μηχανολογικής πλευράς και είναι ήδη δοκιμασμένο. Μας λείπουν οι υπόλοιπες ειδικότητες. Ψάχνουμε για τους φοιτητές που είναι έτοιμοι να φύγουν Γερμανία για δουλειά. Ο παππούς μου ήταν μια φορά πρόσφυγας πολέμου και 1 φορά πρόσφυγας οικονομικός. Αρνούμαστε πεισματικά, όλα τα μέχρι τώρα μέλη της ομάδας, φύγουμε στο εξωτερικό.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο και με πολλές απαιτήσεις. Αλλά έχει και πολλά υποσχόμενα κέρδη. Δεν μπορούμε να καλύψουμε τα υπόλοιπα μέλη με μισθό, οπότε ψάχνουμε συνεργάτες που θα έχουν μερίδιο από τα κέρδη. Υπάρχει και έτοιμο ένα βίντεο από το πρωτότυπο:

 

http://www.youtube.com/watch?v=FJ0DTefHULU

Edited by Axinar
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.