Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Outllook 2007


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Κατέβασα και εγκατέστησα το "Πρόσθετο Outlook 2007/2003/2002: Αντίγραφο ασφαλείας προσωπικών φακέλων" (αρχείο pfbackup.exe) για την ελληνική έκδοση του MS Office 2007.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι πως ενώ επιλέγω να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσει (σε συγκεκριμένη θέση) τα αρχεία Outlook backup.pst και archive backup.pst, κλείνω το outlook και θα έπρεπε να δημιουργήσει και να αποθηκεύσει αυτά τα αρχεία, μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στη φωτο:

"Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του outlook: Δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση του αρχείου από τη διαδικασία, επειδή κάποιο τμήμα του έχει κλειδωθεί από κάποια άλλη διαδικασία".

Όσες φορές και να δοκίμασα το ίδιο. Ανοίγω το task manager, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια εφαρμογή ή διεργασία μπορεί να μπλοκάρει την πρόσβαση. Ούτε και από την αναζήτηση στην υποστήριξη του Office βρήκα κάτι σχετικό.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να λυθεί;

Ευχαριστώ.

 

outlookbackupproblem.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.