Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διορθωση κλισης ραμπας γκαραζ


Sotos1972

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

Προσφατα στην Παλληνη ο Δημος έκανε εργασίες τοποθέτησης σχαρων ομβρίων και ασφαλτόστρωσης του δρόμου με αποτέλεσμα να ανέβει το επίπεδο του δρόμου μπροστα από τη ράμπα του παρκινκ μου έχοντας ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό μου να βρίσκει στα πλαινά μαρσπιέ.

 

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου υποδείξει τρόπους αποκατάστασης της κλίσης και συνεργεία προκειμένου να διρθωθεί το πρόβλημα?

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

μία ιδέα θα ήταν να ανεβάσεις όλη τη ράμπα όσο ανέβηκε ο δρόμος και αν είναι ανηφορική να την σβήσεις πιο πριν για να έρθει να την βρει το οριζόντιο επίπεδο του παρκινγκ σου. Αν είναι κατηφορική, πάλι την ανεβάζεις όλη και την επεκτείνεις για να βρει το οριζόντιο δάπεδο του πάρκινγκ. Το τι υλικά θα βάλεις και τι εργασία θα κάνεις εξαρτάται από το πόσο ανέβηκε ο δρόμος.

Ερώτηση όμως... οι εργασίες του δήμου έγιναν στο δρόμο. Υπάρχει πεζοδρόμιο που χωρίζει το δρόμο από τη ράμπα σου ή την είσοδό σου; Μία τομούλα της κατάστασης θα βοηθούσε για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Γενικά δεν θα πρότεινα να αλλάξεις την κλίση της ράμπας, εκτός αν ήταν μικρή και έχεις περιθώρια. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις με το Neufert.

Edited by Ιοάννης Γκούμας
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.