Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διανομές Υπουργείου Γεωργίας Λαυρεωτικής - Ανατ. Αττικής


Recommended Posts

Καλημέρα

 

Ενδιαφέρομαι για τις διανομές του Υπουργείου Γεωργίας έτους 1937 κλίμακας 1:5.000 για την περιοχή της ανατολικής Αττικής (Υπέρ μεταλλωρύχων Καμάριζας - Κερατέας - Λεγραινών).

 

Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχουν ή ποια τριγωνομετρικά υπάρχουν ακόμα (περιγραφές/συντεταγμένες) στην περιοχή ή το πώς εξαρτάται το τοπικό σύστημα αναφοράς του Υπουργείου Γεωργίας των διανομών με το ΕΓΣΑ;

 

Κάθε πληροφορία είναι ευπροσδεκτη...

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτεσαι άμεσα τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη... αν δεν βγάλεις άκρη εκεί, πας στη Δ/νση Τοπογραφικής του Υπουργείου Γεωργίας στη Λιοσίων. Καλό ψάξιμο !!!

 

Οι περισσότερες διανομές του Υπουργείου Γεωργίας χρησιμοποιούν συντεταγμένες του λεγόμενου "μικρού hatt", που τα φύλλα χάρτη διανέμονται ανά 6''. Αλλιώς είναι σε τοπικό σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπε και ο topoenv θα πάς στη Παλλήνη 2ο όροφο στο βάθος κήπος....

Θα κάνεις αίτηση..... θα περάσουν 10 εργάσιμες ..... και θα σου δώσουν το απόσπασμα της διανομής που έχεις ζητήσει σε Α4 άντε Α3. Πάνω σε αυτό άν είσαι τυχερός θα δείς τριγ. της ΓΥΣ τα οποία τα έχουν συμπεριλάβει εκ των υστέρων.... έως το 60. Όσο για συντεταγμένες ...... γραφικά... και για εφαρμογή.... βοήθειά σου. Να κάνει το σταυρό σου αν βρείς τίποτα τοποσταθερά ή κτίσματα που έχουν διασωθεί ακόμα ή τίποτα δρόμους των οποίων το σχήμα έχει διατηρηθεί και κάνεις τοπική εφαρμογή. Στα λέω επειδή τα έχω περάσει.... Καλή τύχη!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!!

Να ρωτήσω κάτι, αν πάω στο Υπουργείο Γεωργίας να ζητήσω διαγράμματα αναδασμού (για την περιοχή Λάρισας) ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?

Θα μου τα δώσουν εκείνη την ημέρα? Θα μου δώσουν και τις συντεταγμένες των οροσήμων?

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.