Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάτμηση γηπέδου


Recommended Posts

Δεν ειμαι Μηχανικός αλλα εγγράφηκα στο Forum γιατί το βρήκα εξαιρετικό και χρήσιμο, συχνά αναζητώ πληροφορίες στις δημοσιευμένες θεματικές ενότητες. Ωστόσο επειδή για το ζήτημα που τώρα θέλω να επιβεβαιώσω δεν εντόπισα κάποια δημοσίευση, αποφάσισα λοιπόν να απευθυνθώ και να ζητήσω τη βοήθεια των μελών του Forum. Πρόκειται για τη δυνατότητα κατάτμησης ενός αγροκτήματος 30 στρεμμάτων σε εκτός σχεδίου περιοχή, το οποίο έχει πρόσωπο 110 μέτρων σε δρόμο διανομής του Υπουργείου Γεωργίας. Σημειώνω δε ότι το αγρόκτημα δεν είναι κληροτεμάχιο, έχει τίτλους από το 1929 και μπορει να κατατμηθεί. Η ερωτησή μου είναι αν το αγρόκτημα μπορεί να κατατμηθεί σε οικόπεδα με πρόσωπο στον δρόμο διανομής; Αν κάποιος γνωρίζει ποια διάταξη διευκρινίζει το θέμα ή έχει αντιμετωπίσει κάποια ανάλογη περίπτωση περιμένω τη συμβουλή του.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον, ΔΕΝ ειναι κληροτεμάχιο, ναι μπορείς να το κατατμήσεις. Θα βγάλεις 4 αγροτεμάχια με πρόσωπο 27,5μ το καθένα στο δρόμο της διανομής του Υπ. Γεωργίας γιατί θεωρείται κοινόχρηστη οδός διανοιγμένη με τη βούληση της πολιτείας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.