Μετάβαση στο περιεχόμενο

ανοικτη θεση σταθμευσης & Σ.Δ. στον ΝΟΚ


Recommended Posts

καλησπερα!!!
ερωτηση : εχω καταθεσει εγκριση δομησης για αλλαγη χρησης απο καταστημα σε οικια και προκειμενου να υπαρχει προσβαση απο τον αυλιο χωρο και οχι απο τον κεντρικο δρομο προς την οικια θελει ο ιδιοκτητης να καταργησει την κλειστη του θεση σταθμευση και να την μετατρεψει σε ανοικτη.
το προβλημα που υπαρχει ειναι πως ενω στον γοκ η ανοικτη θεση σταθμευσης δεν μετρουσε σε ς.δ. στον νοκ δεν υπαρχει διευκρινηση ουτε στην παραγραφο με αυτα που προσμετρουν αλλα ουτε στην αλλη με αυτα που δεν προσμετρουν και ο υπαλληλος δεν μπορει να εγκρινει το διαγραμμα.
το λογικο ειναι οτι εφοσον δεν υπαρχει καποια αναφορα στον νοκ που να το θιγει ισχυει οτι ισχυε και σε γοκ.......!!!! μπορει καποιος συναδελφος να μ δωσει τα φωτα του please!!!!΄΄;;;;;;;


 


Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση από την ομάδα συντονισμού.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Η κλειστή θέση έχει και συμβολαιογραφική πράξη?

 

ΑΡΘΡΟΝ-11

(εντος ε.ρ.σχ) (εκτος ε.ρ.σχ-εκτός της παρ 2 και τις παρ 6ιγ,6ιζ,6ιστ για το άρθρο 19) (οικισιμοί χ.ε.ρ.σχ-εκτός παρ 6ιζ)

Συντελεστής δόμησης

 

6. (εκτος ε.ρ.σχ)Στο σδ δεν προσμετρώνται:

΄................................................

 

ιγ. Ενιαίος χώρος στάθμευσης στεγασμένος μέγιστου ύψους 2,60 μ., με ελαφρά κατασκευή ανοιχτός από όλες τις πλευρές, σε θέση εκτός της επιφάνειας του προκηπίου και σε επαφή με τα πλάγια ή πίσω όρια του οικοπέδου, με μήκος μικρότερο ή ίσο με το 1/2 του μήκους των πλευρών στις οποίες εφάπτεται και εφόσον εξασφαλίζεται η υποχρεωτική φύτευση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.