Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περίπτωση Νομιμοποίησης που στο σύστημα βρίσκεται ως Τακτοποίηση


Recommended Posts

Θα ήθελα να ζήταγα τη γνώμη σας σε ένα θέμα .

Παρατήρησα πρόσφατα σε μία παλιά μου περίπτωση του Ν 4014 , η οποία είχε υπαχθεί για νομιμοποίηση , πως το σύστημα την έχει περασμένη ως "Τακτοποίηση" (πρόκειται για ένα και μοναδικό φύλλο καταγραφής) . Υποψιάζομαι πως αυτό έγινε από κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία του συστήματος , διότι εγώ δεν την είχα υποβάλει για τακτοποίηση . Η περίπτωση είχε υποβληθεί πολύ νωρίς , λίγο μετά την έναρξη του συστήματος του ΤΕΕ , όταν ακόμα δεν υπήρχε σχετική ρύθμιση ώστε να προσδιοριστεί Νομιμοποίηση ή Τακτοποίηση , οπότε γι'αυτό το λόγο φαντάζομαι έγινε το μπέρδεμα και το σύστημα από μόνο του την έβαλε στη συνέχεια ως Τακτοποίηση .

Το ευτύχημα είναι πως τεκμηριώνεται από τρία σημεία πως πρόκειται για Νομιμοποίηση , αλλιώς θα μπορούσε να με κατηγορήσει κανείς πως μου ήρθε εκ των υστέρων ! Συγκεκριμένα , το έχω γράψει στον Τίτλο , στην Τεχνική έκθεση και στα Σχόλια . Μάλιστα έχω γράψει πως καταβλήθηκε το παράβολο (το οποίο φαίνεται και στο σύστημα πως έχει καταβληθεί) ώστε ο ιδιοκτήτης να προβεί σε νομιμοποίηση εντός τριετίας .

Έχω στείλει γράμμα στο ΤΕΕ (στο e-mail που αναγράφεται στην αρχική σελίδα μόλις μπαίνουμε στο σύστημα του Ν 40147 / Ν 4178) , αλλά δεν μου έχουν απαντήσει . Από την άλλη δεν μπορώ να το αλλάξω ο ίδιος , διότι έχουν κλειδώσει το σύστημα . Στο PDF που παίρνω από το σύστημα αναγράφεται πως έχει καταβληθεί το παράβολο υπαγωγής καθώς και τα σχόλια και η τεχνική έκθεση , αλλά από την άλλη αναγράφεται "Αρχική υπαγωγή" ...

Τι γνώμη έχετε ; Πώς θα μπορο'υσα να λύσω το πρόβλημα ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.