Μετάβαση στο περιεχόμενο

QUESTIONNAIRE SURVEY-selecting country to work abroad


Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι η Μαρία Γάλλου , φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδών: "Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων" ( ΔΔΤΕ), του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών , ΑΠΘ  και στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας ερευνώ  τις βασικότερες παραμέτρους επιρροής στην επιλογή χώρας εργασίας στο εξωτερικό, πέραν αυτών που σχετίζονται καθαυτό με την εργασία και το εργασιακό περιβάλλον. Το παρακάτω ερωτηματολόγιο  απευθύνεται σε μηχανικούς οι οποίοι: α)εργάζονται τώρα, β)έχουν εργαστεί στο παρελθόν, γ)έχουν προσπαθήσει, στο παρελθόν, να εργαστούν, δ) σχεδιάζουν να εργαστούν, στο κοντινό μέλλον, στο εξωτερικό. Η βοήθειά σας αν θα μπορούσατε να αφιερώσετε 10 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο θα είναι καθοριστική και θα συμβάλλει στην ερευνητική μου προσπάθεια.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά και μόνο για επιστημονικούς σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected]

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

Click here to take the survey: http://www.surveymonkey.com/s/3KX7LGK

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.