Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περίφραξη οικοπέδου


ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ

Recommended Posts

Φυσικά και εκδόθηκε άδεια !και πιστέψτε με δεν υπήρχε έγγραφο που να μην μου ζητήθηκε , ο φάκελος ήταν ογκοδέστερος και από αυτόν που είχαν άλλοι που έχτιζαν πολυκατοικία !βέβαια οφείω να πω ότι και το χωριό  είχε πολλά παραλειπόμενα και δια μάχες ανέκαθεν αλλά και πολύ περισσότερο μετά παό τον σεισμό με τα νεόδμητα και τις καταγγελίες των γειτόνων !!!!

Link to comment
Share on other sites

Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να γίνει σε περίπτωση εσφαλμένης εφαρμογής ορίων ή εσφαλμένης εξάρτησης με αποτέλεσμα λάθος όρια στο πεδίο ή αντιδικία με όμορο ιδιοκτήτη κτλ συμβαίνει και έχει συμβεί αρκετές φορές. Δεν σημαίνει όμως ότι έχει συμβεί σε σένα ..

Link to comment
Share on other sites

Ο τοπογράφος ή πμ που συνέταξε το τοπογραφικό εξαρτήθηκε (ως σημεία αναφοράς) απο κάποια σημεία με γνωστές συντεταγμένες.

 

Αν εξαρτήθηκε λάθος, το λάθος μεταφέρεται στην υλοποίηση των ορίων στο πεδίου.

 

Αλλά για να αποδειχθεί αυτό, πρεπει να μετρήσει κι άλλος συνάδελφος και να συγκριθούν τα τοπογραφικά. Αν δε παραδέχεται κάποιος το λάθος του, οδηγούνται στα δικαστήρια (οι πελατες) οπου ορίζεται πραγματογνώμων, ελέγχει τις μελέτες του καθενός, μετράει και αυτός και βγάζει πόρισμα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι καλά όλα αυτά , αλλά στιν αυτιψία που έκανε η πολεοδομία δεν θα έπρεπε να το διαπιστώσει? Αφού μέτρησαν εκ νέου και έλεγξαν πάλι το φάκελο.Άλλωστε ο πολύ έμπειρος μηχανικός που έβγαλε τα όρια απαλλοτρίωσης μου εξήγησε ότι οι τοποσταθερές που στο πέρας του χρόνου έχουν μείνει είναι ελάχιστες και αυτές που εχουν μείνει είναι συγκεκριμμένες και ενδεχομένως και να με αδικούν εν μέρει. Ο Μηχανικός που εφάρμοσε τα όρια στην ο.α. που έβγαλε μπήκε και κατά 20-30 εκ. στην μία πλευρά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.