Jump to content

Kane

Core Members
 • Posts

  2,700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kane last won the day on April 7 2017

Kane had the most liked content!

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσ/νικη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

5,220 profile views

Kane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

689

Reputation

 1. Μην κορναρετε με το μηχανάκι εσείς, έξω απ' τό στέκι...
 2. Μόνον ο κύριος @jojoμπορεί να ρίξει φώς!
 3. Γι'αυτο συνφορουμίτες, έβαλα το ΑΝ !!! Εννοείται πως στο όφελος της ασφάλειας και υγείας των ατόμων που μπήκα μέσα για να παρουν θρανία και βιβλία, δε θα με ένοιαζε το...περιβάλλον! Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος κατεδάφισης, μοιάζει ερασιτεχνικός και επικίνδυνος. Εδώ κατεδαφίζουμε ισόγεια, με τη λιγότερη δυνατή σκόνη, με δαγκάνες θρυματισμου μπετου/σιδερα, σφυριά κτλ Και ολάκερη εταιρεία, σιγουρα είχε και "ειδικότερα" μηχανήματα! Σε κάθε περίπτωση, ατύχημα να μην έχουμε και στην ευχή του Θεού.
 4. Οχι. Αρχικά εφόσον επιτραπεί η είσοδος, θα έπρεπε να αποξηλωθούν πορτες, παράθυρα, ξύλινες επιφάνειες, κτλ, ωστε να προκύψουν καθαρότερα "μπαζα" προς ανακύκλωση. Κατα δεύτερον, μου στειλε η τερνα μια τσαπα με κουβα! για κατεδάφιση! Ιδια τσάπα, μακρύ μπαστούνι και δαγκάνα και ξεκινάμε απο πάνω, το ύψος δεν ειναι απαγορευτικό. Υπερβολική σιγουρα άγνοια κινδύνου. Μου "τρωει" ο χειριστής το κτιριο και ειναι ακριβως απο κάτω...Ο εργάτες διαβρέχει στα...3 μέτρα με το λάστιχο.
 5. Προσωπικά και τεχνοκρατικά μιλώντας, ΕΑΝ το κτίριο με επεμβάσεις μπορούσε να κρατηθεί, δε βρίσκω το λόγο της κατεδάφισης και κατασκευής καινούργιου. (αφήνω απ'εξω οτι θα το κάνει δωρεάν η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο εκει για τα έργα οδοποϊας). Πάντα ομιλώ με γνώμονα το κόστος, χωρίς να γνωρίζω σε τι κατάσταση ευρίσκεται και ΑΝ συμφέρει να κρατηθεί, ενισχυθεί κατά τα προβλεπόμενα, αναβαθμιστεί ενεργειακά κτλ κτλ κλτ ώστε να μη χαθεί ένα "ιστορικό" κτίριο-ας πούμε.
 6. Το κόστος είναι εξωπραγματικό. Πως θέλουν να συμβάλλει ο κόσμος στη διαχείριση,ανακύκλωση, να σταματήσει να γεμίζει μπάζα, όταν για 10τ.μ. (περίπτωση γνωστού) ζητάς 2000+ΦΠΑ κατ'αποκοπή; (βλέπω απο το προηγούμενο πόστ έπεσε η τιμή, λετε να βαδίζουμε στο σωστό δρόμο ή φθήνεινε το δρομολογιο;;;) Αυτός όπως και άλλοι, κατέβασαν με προσοχή τα ελλενίτ (σημείωση, ο κίνδυνος υπάρχει απο την επεξεργασία τους, σπασιμο, τριψιμο, τρύπημα), τα τύλιξαν το καθένα σε χοντρο πλαστικό (αυτό που κάνουν οι εταιρείες) τα ντάνιασαν σε μιαν άκρη. ΟΤΑΝ φθηνείνει η ανακύκλωση τους, θα φωνάξουν μια εταιρεια να τα παραλάβει... Σίγουρα καλύτερο, απ'το να τα πεταξουν σ'ενα μπαζότοπο. Σίγουρα όχι νόμιμο. Αλλα δε μπορείς να ζητάς κατ'ακοποή επαναλαμβάνω, εξωπραγματικά νούμερα για ελάχιστα τ.μ., ειδικά όταν προκειται για "τυπικη" αποξήλωση. Υ.Γ. να σημειωθεί, πως σε επεμβατικη αποξήλωση, με κομπρεσερ και συναφή, ΝΑΙ να πληρωθούν διοτι εκει πραγματικα ελοχεύει τεράστιος κίνδυνος. Θυμάμαι περίπτωση σχολείου, γεμάτο αμίαντο, μπάνια με αμιαντοπλακάκια, που ουσιαστικα "εστησαν" ολόκληρη κατασκευή γύρω γυρω του, με συνεχείς μετρήσεις αέρα κτλ
 7. Συγχαρητήρια σε οσους τα πήραν. Για άλλη μια φορά εγώ, εκτός, απο το "εύκολο" χρήμα.
 8. αν ειναι έτσι, τότε πάσο. Τι διαολο, πρεπει να γινει για να παρουμε κάτι απ'αυτο το κράτος πίσω... Κρίμα. Και επειδη θα κοψω και 2 εξοικονομώ τωρα το νοέμβρη, ΔΕΝ υπάρχιε περίπτωση να παρω οτι μελλοντικα βγει...χαχαχα.
 9. Σύμφωνα με τον πίνακα σου: Γ τριμ. 2019 = 5605,00 - Δ τριμ. 2019 3839,50 συνεπώς άθροισμα 9444,50. Αρα κριτήριο μείωσης κύκλου εργασιών 20% ήτοι 5037,00ε Σεπτέμβριος 2020 = 3180,00 - Οκτώβριος 2020 = 900,00 σύνολο 4080,00ε 4080 < 5037... Τι φάση; (και το 800ρι να προσθέσω πες, παλι ειμαι κάτω)
 10. Δυστυχώς... Δεν είναι εφικτή η διεκπεραίωση της αίτησής σας, λόγω μη πλήρωσης των απαιτούμενων προϋποθέσεων που τίθενται στην κείμενη νομοθεσία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε ένσταση, πατήστε το κουμπί «Θέλω να υποβάλω ένσταση». Θα ενημερωθείτε για τους ειδικότερους λόγους απόρριψης της αίτησής σας και τη δυνατότητα υποβολής ένστασης μέσω μηνύματος στη θυρίδα σας στο myTAXISnet.
 11. Συγνωμη, συνάδελφοι, δεν αναφέρει μεσα για συγκεκριμένους ΚΑΔ, που ανήκουν στο ταδε παραρτημα; Μεσα σ'αυτους δεν ειναι ο κλασσικος ΚΑΔ μηχανικων 71.12 ή και ο κατασκευαστικος πχ που εχω εγω 42.99 Εκτος αν μου διαφεύγει κατι... Eιμαστε στη κατηγορια πληττόμενων. Οχι κλειστών. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/51502/erganh-odhgies-gia-thn-ypobolh-dhlwsewn-anastolwn-gia-ton-mhna-noembrio-2020
 12. Σε ευχαριστώ Χριστίνα! αμεσότατη, ακριβέστατη. Θα πεταχτώ να δω τον οικίσκο, να σπασω λιγο και τη καραντίνα! Ας ελπισω ναναι ο οικίσκος στα προβλεπόμενα. Υ.Γ. δυστυχώς, 10 ολοστρόγγυλα τ.μ. Υψος εξωτερικα 2.65μ με το στηθαίο για τα βρόχινα νερα, αρα σίγουρα <2.5μ εσωτερικο. Ομως δε βλέπω να τηρούνται τα 5μ απο όρια. 99% οχι, θα φανεί βέβαια κατά την αποτύπωση. (δεν ελέγχουμε πλάγιες)
 13. Χριστίνα, μου το εξηγείς λίγο; Οι προδιαγραφές, απ'οσο θυμάμαι ειναι 3Χ3=9τ.μ. και ύψος έως 2.50μ, σωστά; Εφόσον εμπίπτει σ'αυτα, πως ακριβώς το περνάμε στο σύστημα; Πρέπει να ανεβάσουμε τοπογραφικό και συναφή;
 14. H πεθερά σου θα κάνει αίτηση. Τουλάχιστο στο προγραμμα που έτρεχε πέρσυ. Αναμονή για το καινουργιο-αν έχει αλλάξει κατι-που δε νομιζω.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.