Jump to content

Kane

Core Members
 • Content Count

  2,664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kane last won the day on April 7 2017

Kane had the most liked content!

Community Reputation

674 Εξαιρετική

About Kane

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσ/νικη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Θα το δοκιμάσω και ο Θεός βοηθός. Απλά θέλω να αποφύγω τα ίδια κεφάλαια, απ τη στιγμή που μπορώ να δίνω 100τοσα ευρώ το μήνα. Άλλωστε, εγώ θα το κατασκεύασω, οπότε απλά τα λεφτά θα αλλάξουν τσέπες.
 2. Ο υπάλληλος στη ΕΤΕ, είναι φιλος, (εννοείται οτι δε τα ελέγχουν αυτοί βέβαια) και μου ανέφερε πως εχω περισσότερες πιθανοτητες εγώ, παρόλες τις ζημίες, επειδή έχω κάποιες καταθέσεις. Παρά πχ ο αδελφός μου, ο οποιος εχει εκκαθαρισιτκο κατω των 10.000, που ειναι το μικρότερο όριο για μισθωτο/συνταξιούχο που εχει θεσει η τραπεζα.
 3. Συνάδελφοι, έχει κάποιος άποψη από την εμπειρία του έως τώρα για να με συμβουλεύσει πως να κινηθώ με την Εθνική; Έκανα την αίτηση για τη μητερα μου, με εισόδημα περί τις 10-11Κ. Συνταξιούχος 59 ετών. Σήμερα ήρθε η απάντηση από την ΕΤΕ, πως χρειάζεται εγγυητής (τέκνο). Εγώ όμως πέρυσι είχα οριακά ζημίες! Άρα δε θεωρούμαι απτή τράπεζα "σοβαρός" εγγυητής. (Λέω εγώ). ΕΑΝ μας ξαναριξει άκυρο η ΕΤΕ, μπορούμε να δοκιμάσουμε σε άλλη τράπεζα; Η να αλλάξουμε τη χρηματοδότηση σε "ιδία κεφάλαια"? Υ.Γ. μα πόσο ζώα εκεί στην ΕΤΕ. Δηλ για 7500 δάνειο μιλάμε, όχι για 100.000!
 4. λεγε λεγε τετοια, αριστον εβαλα σπιτι...
 5. Δε νομιζω. Εγώ δεν είχα κλικάρει "εγγυητή". Αρα πως άνοιξε τα πεδία "ενεχόμενου" που λες οτι πρέπει να μπεί εγγυητής; Και δε νομίζω η τράπεζα απευθείας να ζητάει εγγυητή... Υ.Γ. έχω συνδεθεί ώς ωφελούμενος, γιατι τρέχω την αίτηση δικου μου ανθρώπου.
 6. Sorry, παίδες, αλλά στο θέμα της συμπληρώσεως στοιχείων για προέγκριση δανείου, το σύστημα είναι για τα πανηγύρια. Ωφελουμενος που είναι συνταξιούχος, και μου ζητάει από κάτω ένα κάρο στοιχεία για το τι δουλειά έκανε, πόσα χρόνια δουλεύει, εργοδότη, δνση, Τηλέφωνα. Ότι να ναι. Κανονικά με την επιλογή "συνταξιούχος" έπρεπε να κλειδώνει όλα αυτά τα πεδια... Υ.Γ. για το θέμα που ρώτησα περί βεβαίωσης σύνταξης, ανέβασα σε ένα pdf το σημείωμα Ιανουαρίου 2019, επικουρικου Οκτωβρίου 2019 και μια ΥΔ οτι το σύστημα Εφκα δεν εκδίδει σημείωμα, πέραν Ιανουαρίου 2019
 7. Εννοείς ότι το ανέβασες για κάποιο πελάτη σου και προχώρησε η προέγκριση; Διότι σαν upload, ότι θέλουμε βάζουμε...και περσινό ακόμη.
 8. Kαλησπέρα συνάδελφοι. "Τρέχω" την αίτηση του πατέρα μου. Συνταξιούχος του ΙΚΑ. Το σύστημα (με δανειοδότηση) ζητά να ανεβάσουμε, ταυτότητα-ΟΚ, Ε1-ΟΚ και το ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης του τελευταίου μήνα. Εδώ όχι ΟΚ. Το σύστημα του ΕΦΚΑ εκδίδει μόνον του Ιανουαρίου/2019, κι αυτό γιατί μετά από επικοινωνία, μου έλεγαν πως δεν έχουν κάνει εκκαθάριση συντάξεων και κάτι τέτοια. Τι κάνουμε; θα μας ρίξει η τράπεζα άκυρο με το σημείωμα του Ιανουαρίου;
 9. Μήπως έτυχε σε κάποιο συνάδελφο το άνωθεν, ή έχει λάβει κάποια κατευθυντήρια γραμμή απο κάποια ΥΔΟΜ για να γνωρίζουμε πως να προχωρήσουμε; Γνωστός εκ του πονηρού ξέστησε βιομηχανικό κτίριο, πούλησε το σκελετό και γκρέμισε τα 2 μικρότερα γραφεια που είχε διαμορφώσει μέσα. Οταν φυσικα επισκέφθηκε την εφορία για να το αφαιρέσει απ'το Ε9 τα τμ του κτιρίου...κατάλαβε.
 10. Ισως να μην έγινε κατανοητός, απο λάθος μου! Εννοούσα απο την εμπειρία στο 1ο κύκλο, αλλα με ενδιαφέριε για το 2ο κύκλο. Επειδή τώρα, άλλαξε ο τρόπος. Η κάθε αίτηση που υποβλήθηκε οριστικά, εχει δεσμευσει τα χρήματα που της αναλογούν μεν, αλλα σε αυτό το σημείο επιλέγουμε πλεον ιδία κεφάλαια ή δανειοδότηση! Και έπειτα ακουλοθεί η απόφαση υπαγωγής. Εχω δηλαδή απορία, πόσο καιρό θα μας πάρει αυτό...διότι αν κρίνω απ'το 1ο εξοικονομώ προ 5-6ετίας, οι τράπεζες ήταν αργοκίνητα καράβια.
 11. Παντως, τον παραδέχομαι το συνάδελφο. Η τοπική μας πιάτσα, δε μπορώ να καταλάβω, πως απαιτεί με τα 250ε του ΠΕΑ (που ο πολίτης τα παίρνει πίσω) κια τα 250 του συμβούλου (που παλι ο πολίτης δε πληρώνει τίποτε) να υποβάλλει την αίτηση, να έχει την ευθύνη και τη ζαλάδα ολου του προγράμματος απ'την αρχή έως το τέλος... Γνωριζω πολλους συναδέλφους που θα προτιμούσαν να δώσουν τα 250ε του συμβούλου στον...πελάτη και να ασχοληθεί αυτός να "τρέξει" ολη τη διαδικασία!
 12. Aπο την εμπειρία σας, στο 1ο κύκλο, εφόσον επιλέξει κανείς δανειοδότηση απο τράπεζα, πόσο καιρό κάνει αυτή να ζητήσει τα απαραίτητα εγγραφα για τη προέγκριση;
 13. Kαι την 1η ημερα σε εμας, απ'τις 12:00 εως τις 13:00 ρολόϊ λειτουργούσε. Τοσο ρολόϊ που μονολογούσα, γιατι κράζουν τοσο καιρό οι συνάδελφοι...ε μετά τις 13:00 κατάλαβα! Μακάρι να κυλήσει καλά στους υπολοίπους
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.