Jump to content

Kane

Core Members
 • Content Count

  2,673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kane last won the day on April 7 2017

Kane had the most liked content!

Community Reputation

678 Εξαιρετική

About Kane

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσ/νικη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. θα υπάρχει άραγε αυτόματος έλεγχος των ΚΑΔ για να δούμε αν θα μας πετάξει έξω ή θα μας δεχθεί;
 2. έχω πολλα στο κεφάλι μου Δημητρη Ελπίζω να είσαι καλά.
 3. Διαιρετό τμήμα οικοπέδου με 2 αυθαίρετα κτίσματα, μια οικία και μια αποθήκη ΑΝΕΥ ΟΑ. Κατα ολα τα συμβόλαια που εχουν γινει, γονική παροχη κτλ, τα κτίσματα αναφέρονται ως προ του 55 (με τη κλασσικη βεβαιωση δημάρχου). Στο Ε9 του, ο πελατης τα εχει δηλωμένα όντως έτσι. ΟΜΩΣ η μονη διαθέσιμη Α/Φ της περιοχής είναι του 1982 μεσα, όπου κια φαινονται τα κτίσματα. Τι κάνω; α) τα βαζω ΚΑΤ 1 τη κατοικια προ του 75, με βαση το Ε9 του και ΚΑΤ 2 την αποθήκη; β) τα βαζω αμφοτερα ΚΑΤ 2 ως προ 83 για να κοιμάμαι ήσυχος;
 4. κατω απο δέντρα μετράτε; κάτω απο μπαλκόνια; μεσα σε μια πολη με 4οροφες; μεσα σε δάσος;
 5. Ναι, απάντησα στον εαυτό μου, γιατι βρήκα εν τέλει πολύ εύκολα τη συζήτηση μας με την εγκύκλιο για τις ημερομηνίες δημιουργίας! Ολα καλά και πάλι ευχαριστώ.
 6. @dimitris GM και @tetris υπάρχει ενδεχόμενο να το έχουμε συζητήσει και παλαιότερα, γιατι εχω ενα ντεζαβού τώρα με την ημερομηνία δημιουργίας! Στη περίπτωση της διαθήκης, ημερομηνία δημιουργίας είναι: το πότε συντάχθηκε η διαθήκη; το πότε άνοιξε; η αποδοχή κληρονομίας; το πότε ελαβε χωρα ο θανατος; Διότι οπως αναφέρεις, παίζει ρόλο, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ χθές. Υ.Γ. EDIT γιατι μάλλον το βρήκα. Εγκύκλιος 7/92 σωστά; "2. Σε περίπτωση κληρονομιάς ή κληροδοσίας, ο χρόνος θανάτου του κληρονομουμένου. Στις περιπτώσεις εξ αδιαθέτου κληρονομιάς όταν η δήλωση αποδοχής κληρονομιάς έχει γίνει μετά το χρόνο της κατά παρέκκλιση αρτιότητας και δεν υπάρχει προγενέστερος τίτλος που αποδεικνύει την κατά παρέκκλιση αρτιότητα, για τον χρόνο δημιουργίας του οικοπέδου θα λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος θανάτου του κληρονομουμένου. Οπότε οπως λεει ο Τέτρις, εάν πέθανε πριν τις 4-11-11 μπορούμε να κατατμήσουμε και με 13μ πρόσωπο (αν θυμάμαι καλά)
 7. To πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι δυο ισόγειες σε επαφή οικίες που πρέπει να χωριστούν και να λάβει η καθεμιά το γεωτεμάχιο της που πρέπει να εχει 15μ πρόσωπο και 1500 τμ Στη πράξη ο θανών σύμφωνα με τη διαθήκη αφήνει τμήματα 1.5στρ (με τη 1η οικία)+1.5στρ (με τη 2η οικία)+1+ στρ...σπαζοκεφαλιά το πρόσωπο όμως, μιας και τα κτίρια είναι χτισμένα σε "αβολο" σημείο στο κληροτεμάχιο. Μέτα το τοπογραφικό θα δούμε πως θα χωριστούν...
 8. Κληροτεμάχιο διανομής 1930 εκτασης 4 στρ. είναι όλο εντός ορίου οικισμού με απόφαση Νομάρχη. Οριο κατάτμησης 1000τμ. Για να το κατατμήσουμε σήμερα, οφείλουμε να προσέξουμε τα τμήματα των 1000τμ (ή όσο κι αν είναι >=1000τμ) να έχουν πρόσωπο τουλάχιστο 15μ. σύμφωνα με ΦΕΚ 289 ΑΑΠ/2011 (νέοι όροι δόμησης για οικισμούς κάτω των 2000κατοίκων) Σωστά;
 9. Ισόγειο υπερυψωμένο κτίριο με ΟΑ εχει ημιγκρεμιστεί μετά το 2011. Φυσικα ο ιδιοκτήτης ούτε ήθελε να ακουσει για άδεια κατεδάφισης, και το εριξε (όσο κατάφερε) με το jcb ενός φιλου του... Πως προχωράμε σήμερα που θέλει να τα κάνει όλα νομιμα; Στο 4495 πως να μπει; η κατεδάφιση έλαβε χώρα μετα τις 2011. Αδεια κατεδάφισης; για το ημι-κατεδαφισμένο; Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα στη πολεοδομία;
 10. Θα το δοκιμάσω και ο Θεός βοηθός. Απλά θέλω να αποφύγω τα ίδια κεφάλαια, απ τη στιγμή που μπορώ να δίνω 100τοσα ευρώ το μήνα. Άλλωστε, εγώ θα το κατασκεύασω, οπότε απλά τα λεφτά θα αλλάξουν τσέπες.
 11. Ο υπάλληλος στη ΕΤΕ, είναι φιλος, (εννοείται οτι δε τα ελέγχουν αυτοί βέβαια) και μου ανέφερε πως εχω περισσότερες πιθανοτητες εγώ, παρόλες τις ζημίες, επειδή έχω κάποιες καταθέσεις. Παρά πχ ο αδελφός μου, ο οποιος εχει εκκαθαρισιτκο κατω των 10.000, που ειναι το μικρότερο όριο για μισθωτο/συνταξιούχο που εχει θεσει η τραπεζα.
 12. Συνάδελφοι, έχει κάποιος άποψη από την εμπειρία του έως τώρα για να με συμβουλεύσει πως να κινηθώ με την Εθνική; Έκανα την αίτηση για τη μητερα μου, με εισόδημα περί τις 10-11Κ. Συνταξιούχος 59 ετών. Σήμερα ήρθε η απάντηση από την ΕΤΕ, πως χρειάζεται εγγυητής (τέκνο). Εγώ όμως πέρυσι είχα οριακά ζημίες! Άρα δε θεωρούμαι απτή τράπεζα "σοβαρός" εγγυητής. (Λέω εγώ). ΕΑΝ μας ξαναριξει άκυρο η ΕΤΕ, μπορούμε να δοκιμάσουμε σε άλλη τράπεζα; Η να αλλάξουμε τη χρηματοδότηση σε "ιδία κεφάλαια"? Υ.Γ. μα πόσο ζώα εκεί στην ΕΤΕ. Δηλ για 7500 δάνειο μιλάμε, όχι για 100.000!
 13. λεγε λεγε τετοια, αριστον εβαλα σπιτι...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.