Μετάβαση στο περιεχόμενο

stayros

Core Members
 • Περιεχόμενα

  3.381
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  20

Φήμη στην κοινότητα

674 Εξαιρετική

Σχετικά stayros

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Duchy of Grand Fenwick
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.963 profile views
 1. Και φυσικά κόπηκε. Άρα άμα δε μάθει το τύπο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ δε θα λέγετε. Όποιος πήρε πτυχίο λοιπόν, που είναι το 15% περίπου των εισακτέων δε μπορεί να μπαίνει στο ίδιο καλάθι με αυτούς που περάσανε και φύγανε νύχτα από τα ΤΕΙ. Αλλιώς να βάλουμε στο ίδιο καλάθι και τους διπλωματούχους με αυτους που μπαίνουν με 2 και 3 στα πολυτεχνεία επειδή είναι μουσουλμάνοι, με μεταγραφές από Βουλγαρίες κτλ. Αυτοί ούτε εξίσωση πρώτου βαθμού δεν λύνουν, άρα όλοι οι διπλωματούχοι είναι αγράμματοι; Πιο ηλίθια σκέψη από το να συγκρίνεις εισακτέο με απόφοιτο χρειάζεται κόπο για να βρεθεί... Να μιλήσω εγώ για απόφοιτο ΜΜ ΕΜΠ με μεταπτυχιακό που δεν ήξερε βασικότατα πράγματα για αντλίες; Που του έλεγα για τον ΕΛΟΤ HD384 και με κοίταζε σα χαζός; Ο πιο άχρηστος μηχανικός που έχω συναντήσει. Νομίζεις ότι θεωρώ όλους τους ΜΜ ΕΜΠ το ίδιο άχρηστους επειδή βρήκα ένα τέτοιον μπροστά μου;
 2. Επειδή αναφέρθηκε σε 4ετής σπουδές σε ένα άρθρο διαχωρίζει τους απόφοιτους; Στοχευμένο άρθρο για την αδικία των Μηχανικών ΤΕ έγραψε ο άνθρωπος όχι για το ιστορικό της εκπαίδευσης στα ΤΕΙ.
 3. BAS το πριν και μετά το 2001 έχει κλείσει με απόφαση Αρείου Πάγου. Δεν είναι ανάγκη να αναφέρεται κανείς στις σπουδές των ΤΕΙ πριν 15+ χρόνια. Εννοείται ότι θα μιλήσει κάποιος σήμερα για το τελευταίο πρόγραμμα σπουδών. Ο Βαρελίδης είναι ο μόνος που γράφει δημόσια και μας υποστηρίζει άμεσα. Οι καθηγητές Αντώνιος Κυριαζόπουλος και Φίλης Κόκκινος που ενώ διδάσκουν μέχρι και μεταπτυχιακά στο ΤΕΙ πρότειναν τρισάθλια επαγγελματικά δικαιώματα είναι ο πραγματικός εχθρός.
 4. Δεν ισχύει αυτό. Αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι.
 5. stayros

  Θερμοσυσσωρευτές

  Θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο. Αν όλες οι ασφάλειες είναι πάνω, το νυχτερινό λειτουργεί, τα ρελέ οπλίζουν, πρέπει να γίνουν οι απαιτούμενες μετρήσεις στις γραμμες.
 6. Μπερδεύτηκα, power line ήθελα να πω.
 7. Αν το πρόβλημα είναι η μεταφορά δεδομένων από το ρούτερ μέχρι τον αποκωδικοποιητή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και power over ethernet συσκευές.
 8. stayros

  Θερμοσυσσωρευτές

  Ακούς τα ρελέ να οπλίζουν όταν μπαίνει το νυχτερινό;
 9. Γιατί πρόκειται να συμμετέχεις;
 10. stayros

  Θερμοσυσσωρευτές

  Καταρχήν ελέγχεις αν οι αντιστάσεις είναι σε καλή κατάσταση.
 11. Δεν ξέρω τι εννοείς με το απέτυχαν τα ΤΕΙ. Οι εκθέσεις τις ΑΔΙΠ έχουν δώσει αριστεία σε ΤΕΙ ενώ πανεπιστήμια/πολυτεχνεία πχ το ΕΜΠ, είχαν πολύ χειρότερη αξιολόγηση. Άρα μάλλον μόνο εσύ αναγνωρίζεις την αποτυχία τους. Επιπλέον οι συγχωνεύσεις δεν γίνονται μεταξύ ΑΕΙ/ΤΕΙ αλλά μεταξύ ΑΕΙ.
 12. Είναι όμως δημοτικό στάδιο. Γίνονται εκεί αγώνες;
 13. Θα θέλεις αδειοδότηση για αγώνες;
 14. stayros

  Κλιματισμός σε Server Room

  Σε ένα server room στην Ελλάδα σε ενδιαφέρει μόνο να ψύχεται ο χώρος για να αντιμετωπίζεται η θερμότητα που εκλύουν τα μηχανήματα. Άρα μιλάμε για ψυκτικά φορτία.
 15. Δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Το ΒΔ του 1970 δεν αναφέρεται σε πτυχιούχους μηχανικούς καθώς τότε δεν υπήρχαν καν. Και επιπλέον δεν υπάρχει ΦΕΚ που να λέει ότι επεκτείνεται η ισχύς του ΒΔ και στους πτυχιουχους μηχανικούς. Επιπρόσθετα και το ΝΣΚ και το ΣτΕ αποφάνθηκαν ότι οι πτυχιούχοι μηχανικοί δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα και σε άλλη μία περίπτωση δεν επέτρεψαν την επέκταση των ΕΔ των υπομηχανικών και των ΚΑΤΕΕ στους πτυχιούχους μηχανικούς, καθώς οι μεν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τους δε. Το δημόσιο όμως με παρότρυνση του ΤΕΕ χρησιμοποιεί τα ΒΔ του 1970 για τους πτυχιούχους μηχανικούς για να μην "επαναστατήσουν" και να παραμείνουν με σκυμμένο το κεφάλι.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.