Μετάβαση στο περιεχόμενο

stayros

Core Members
 • Περιεχόμενα

  3.340
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  20

Φήμη στην κοινότητα

669 Εξαιρετική

Σχετικά stayros

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Duchy of Grand Fenwick
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.821 profile views
 1. Όταν λες διαφορετικά κυκλώματα τι εννοείς; Είναι σε διαφορετικές ιδιοκτησίες;
 2. Τελικά δεν είναι μόνο οι "ΤΕΙτζήδες" αλλά και οι "πολυτεχνατζήδες" όπως βλέπεις, οπότε καλό είναι να αφήσουμε τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.
 3. Όχι παραπληροφόρηση. Είναι επικίνδυνο, θα φύγει κανένας άνθρωπος και θα την πληρώσει ένας νέος που δεν ξέρει τι υπογράφει.
 4. Ο κυκλοφορητής συνήθως τίθεται σε λειτουργία όταν η θερμοκρασία του νερού φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο. Δηλαδή παίρνει εντολή ο καυστηρας, ζεσταίνει το νερό, ελεγχει ο κυκλοφορητής την θερμοκρασια και ανάλογα ξεκινάει.
 5. Η συναδελφικοτητα και αλληλεγγύη τελειώνει εκεί που ξεκινάει το χρήμα... Δυστυχώς.
 6. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό γιατί ξαφνικά το ΕΜΠ θα έχει ανταγωνισμό και άρα αξιολόγηση δια της πλαγίας. Και ως γνωστών οι καθηγητές του ΕΜΠ σιχαίνονται την αξιολόγηση.
 7. Σωστά σε κατευθύνανε. Τώρα αν δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα που έχουν στην ιστοσελίδα τους μάλλον θα πρέπει να πας από εκεί. Για δικαιολογητικά δες εδώ https://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/perifereies/28388/dikaiologitika-gia-eggrafi-sta-mitroa-mixanologoi-anoteron-texnikon-sxolon
 8. Δε μίλησε κανείς για ΤΕΙ. Με την απόφαση αυτή ένας ΗΜΜΥ ενεργειακής κατεύθυνσης που δεν έχει ιδέα από software engineering θεωρείται επιπέδου 7 software engineer ενώ ο απόφοιτος ΕΚΠΑ Πληροφορικής είναι επίπεδο 6.
 9. Και αν έξω έχει -5° C θα φέρνεις συνέχεια παγωμένο αέρα μες το σπίτι; Θα μπορέσει το συγκεκριμένο τζάκι να τον φέρει στην επιθυμητή θερμοκρασία;
 10. Δηλαδή τώρα ένας απόφοιτος ΗΜΜΥ με ενεργειακή κατεύθυνση θα θεωρείται ότι είναι στο επίπεδο 7 σε software engineering ενώ ένας απόφοιτος πληροφορικής θα θεωρείται ότι είναι επίπεδο 6; Άρχισαν τα όργανα, σήκω από τη θέ-ση-σου.
 11. Έχει αλλάξει αυτό από όσο ξέρω. Έχουν ήδη γραφτεί αρκετοί στο ΤΕΕ, με "επιφύλαξη" όπως αναφέρεται στις αποφάσεις του. Όπως και να έχει αν του δώσουν από το κολέγιο την απόφαση εγγραφής ενός απόφοιτου νομίζω είναι εξασφαλίσμένος.
 12. Γενικά οι απόφοιτοι κολεγίων δεν έχουν πρόβλημα. Για σιγουριά τους ζητάτε τα στοιχεία ενός απόφοιτου και ελέγχετε στα δημόσια μητρώα του ΤΕΕ αν είναι εγγεγραμμένος ή όχι.
 13. stayros

  Περί νέας ΥΔΕ

  Εγώ πάντως μία φορά που έκανα ΥΔΕ για εμένα, στη θέση του αριθμού απόδειξης έγραψα "ιδία χρήση". Νομίζω τσέκαρε η υπάλληλος ότι τα στοιχεία ηλεκτρολόγου και χρήστη ήταν τα ίδια και το προχώρησε χωρίς πρόβλημα.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.