Jump to content

stayros

Core Members
 • Content Count

  3,471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

stayros last won the day on September 13 2018

stayros had the most liked content!

Community Reputation

704 Εξαιρετική

About stayros

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Duchy of Grand Fenwick
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

4,201 profile views
 1. Γιατί δίνετε κόκκινες στον συνάδελφο; Όντως θεωρούνται οι ΥΔΕ δωρεάν από το ΤΕΕ για τα μέλη Μηχανικούς ΤΕ.
 2. Η σύνθεση του ΚΑΣ επηρεάζεται από τη κυβέρνηση. Όπως έβαλαν κομματικούς οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλεις μήπως να σου κοινοποιήσω και καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ του 2014 για κομματικό ΚΑΣ τότε; ΥΓ νομίζω ότι παίρνω αρνητικές για τις αλήθειες που λέω για το ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σκαλί προς τα πάνω από τις αρνητικές μόνο για τις αλήθειες για τα ΕΔ. Θα είναι άξιο μελέτης να δω ποιοι δίνουν και για τους δύο λόγους
 3. Φυσικά και το ΚΑΣ το ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού είναι διορισμένοι από το κόμμα. Επιπλέον είναι φανερό και από τις αποφάσεις που έχει αλλάξει κατά παραγγελία του Τσίπρα.
 4. Επειδή το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δε σημαίνει ότι θα το κάνουν και άλλοι. Εγώ ξέρω κόσμο και κοσμάκη που περιμένει να ξεκινήσει το Ελληνικό. Ο ανάδοχος έχει βγει, ότι "δουλειά" είναι να γίνει έχει γίνει, αλλά τόσα χρόνια δε κουνιέται φύλλο. Με μία κίνηση από το Μητσοτάκη θα βρει χιλιάδες κόσμος δουλειά.
 5. Επίσης αναφέρει ότι δεν ανακυκλώνονται οι έλικες ενώ κυκλοφορεί τσιμέντο από ανακυκλωμένο fiberglass.
 6. Το βασικότερο είναι ότι σε ένα μήνα από τώρα δε θα βλέπουμε τον γλίτσα τον Σπίρτζη μέρα πάρα μέρα στην τηλεόραση.
 7. Υπάρχει εγκύκλιος της εφορίας που μας εξαιρεί από την εγγραφή σε επιμελητήριο για έναρξη επαγγέλματος, αφού μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να γραφτούμε στο ΤΕΕ. Πλέον αφού μπορούμε αυτή η εγκύκλιος κάποια στιγμή θα αποσυρθεί.
 8. Αν θέλεις να ασχοληθείς με άδειες οικοδομής ή ενεργειακά πιστοποιητικά θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο σύστημα του ΤΕΕ άρα είτε είσαι εγγεγραμμένος στην ΕΕΤΕΜ ή όχι, θα πληρώνεις συνδρομή στο ΤΕΕ. Επιπλέον μιας και είσαι και εσύ ηλεκτρολόγος, η ΕΕΤΕΜ χρεώνει την σφραγίδα της στις ΥΔΕ 3€.Το ΤΕΕ σφραγίζει τις ΥΔΕ δωρεάν και σε λίγο θα βγει και το ηλεκτρονικό μητρώο άρα δε θα χρειάζεσαι καν σφραγίδα. Τέλος το βασικότερο, ως τώρα οι Μηχανικοί ΤΕ παίρναμε εξαίρεση από την εγγραφή σε επιμελητήριο για να ανοίξουμε βιβλία. Πλέον με την δημιουργία του μητρώου αυτού και σε εμάς είναι πλέον επιβεβλημένη η εγγραφή.
 9. Καλό παράδεισο. Θα ήθελα να ξέρω τι ποινή θα πάρει η οδηγός.
 10. Χωρίς πιστοποίηση πως θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι; Επιπλέον δεν μιλάει κανείς για την επαγγελματική ασφάλιση που στο εξωτερικό είναι από τα πιο σημαντικά θέματα και άπτεται της πιστοποίησης.
 11. Για 9μ ιστό θες και το κατάλληλο βάρος. Επίσης με τους τυποποιημένους παίρνεις και το φρεάτιο διακλαδώσεων μαζί που διευκολύνει (συνήθως).
 12. Οι διαστάσεις των βάσεων ιστών φωτισμού εξαρτώνται από το ύψος του ιστού. Υπάρχουν τυποποιημένοι στο εμπόριο.
 13. Το ΠΔ που επιβάλλει την ύπαρξη ΔΔΕ σε ηλεκτρικούς πίνακες αφορά εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ο οδοφωτισμός δεν είναι εσωτερική εγκατάσταση.
 14. Τα δικαιώματα δεν είναι μαρούλια να τα δίνεις όπου να ναι. Υποτίθεται ότι κρίνει κάποιος το πρόγραμμα σπουδών και δίνει τα αντίστοιχα. Απλά στην Ελλάδα, ως ζούγκλα, επικρατεί το δίκαιο του ισχυρού. Πλέον οι ΠΜ κάνουν και μελέτες ενεργητικής πυροπροστασίας. Γιατί; Γιατί έτσι...
 15. Ξέρεις τα προσόντα των καθηγητών για τους οποίους μιλάς; Αν δεν είναι καλύτεροι από τους περισσότερους πανεπιστημιακούς, είναι τουλάχιστον ισάξιοι. Νομίζεις τα ιδρύματα τους το άριστα στις αξιολογήσεις των ΑΕΙ το πήραν τυχαία; Ή για πλάκα είναι τα μόνα ΤΕΙ, μαζί με το Κρήτης, που έγιναν πανεπιστήμια από μόνα τους;.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.