alan88 Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 07:11 μμ Δημοσιεύτηκε September 30, 2013 at 07:11 μμ Σπουδάζω Μηχανολόγος Μηχανικός στον ενεργειακό τομέα .Σε αυτο το έτος πρέπει να επιλέξω ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων για να ακολουθήσω κάποια εξειδίκευση-κατεύθυνση , συγκεκριμένα 11 μαθήματα. Εχω επιλέξει τα 10 μαθήματα. Ποιο απο τα μαθήματα Στροβιλομηχανές ή Μηχανές Εσωτερικής Καυσης προτείνεται? Αυτα τα δυο μαθήματα αυτά δεν επειρεάζουν την επιλογή εξειδίκευση-κατεύθυνση.
parth Δημοσιεύτηκε October 1, 2013 at 05:28 πμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2013 at 05:28 πμ (edited) σε ποια πολη εισαι? εμας στο ΕΜΠ ηταν και τα δυο προαπαιτουμενα. Οι ΜΕΚ ειναι πιο ενδιαφερουσες (κατα τη γνώμη μου παντα), ενω οι στροβιλομηχανές ειδικά το ΙΙ ήταν πολύ δύσκολα . Μου θύμισες τώρα στις στροβιλομηχανές κάτι πίνακες στο αμφιθέατρο γεμάτους div/rot/grad και εμεις απο κατω να εχουμε χασει την μπαλα... Edited October 1, 2013 at 05:29 πμ by parth
alan88 Δημοσιεύτηκε October 1, 2013 at 11:14 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 1, 2013 at 11:14 πμ Θεσσαλονικη, ΑΠΘ.Τα μαθήματα αυτα είναι υποχρεωτικά, όμως υπάρχουν 6 υποχρεωτικά μαθήματα και πρέπει να επιλέξω 5 υποχρεωτικα με βάση τον οδηγό σπουδών. Ευχαριστω για την απάντηση.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα