Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή μαθήματος(Μηχανολόγοι Μηχανικοί)


Recommended Posts

Σπουδάζω Μηχανολόγος Μηχανικός στον ενεργειακό τομέα .Σε αυτο το έτος πρέπει να επιλέξω ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων για να ακολουθήσω κάποια εξειδίκευση-κατεύθυνση , συγκεκριμένα 11 μαθήματα. Εχω επιλέξει τα 10 μαθήματα. Ποιο απο τα μαθήματα Στροβιλομηχανές ή Μηχανές Εσωτερικής Καυσης προτείνεται? Αυτα τα δυο μαθήματα αυτά δεν επειρεάζουν την επιλογή εξειδίκευση-κατεύθυνση.

 

Link to comment
Share on other sites

σε ποια πολη εισαι? εμας στο ΕΜΠ ηταν και τα δυο προαπαιτουμενα. Οι ΜΕΚ ειναι πιο ενδιαφερουσες (κατα τη γνώμη μου παντα), ενω οι στροβιλομηχανές ειδικά το ΙΙ ήταν πολύ δύσκολα . Μου θύμισες τώρα στις στροβιλομηχανές κάτι πίνακες στο αμφιθέατρο γεμάτους div/rot/grad και εμεις απο κατω να εχουμε χασει την μπαλα...

Edited by parth
Link to comment
Share on other sites

Θεσσαλονικη, ΑΠΘ.Τα μαθήματα αυτα είναι υποχρεωτικά, όμως υπάρχουν 6 υποχρεωτικά μαθήματα και πρέπει να επιλέξω 5 υποχρεωτικα με βάση τον οδηγό σπουδών.

Ευχαριστω για την απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.