Μετάβαση στο περιεχόμενο

ημιυπόγειες κλειστές θέσεις στάθμευσης


Recommended Posts

Σε 2ώροφο νέο κτίριο κατοικιών (μια μεζονέτα πλάι σε 2 διαμερίσματα) πρέπει να γίνουν 4 θέσεις στάθμευσης, 2 για τη μεζονέτα και από 1 για το κάθε διαμέρισμα. Ερωτήσεις:

 

Οι 4 θέσεις αυτές γίνονται στο ημι-υπόγειο (δε γίνεται αλλιώς), αλλά λέει ο νόμος ότι δεν είναι αποδεκτό να βγαίνεις με όπισθεν (αν έχεις πάνω από 2 θέσεις σε κλειστό χώρο). Δε χωράει όμως να γίνει άλλη μανούβρα. Αν χωρίσω το χώρο στάθμευσης με ένα τοίχο στα 2 ανεξάρτητα κλειστά τμήματα, θα είναι νόμιμο για τον καθένα που θα έχει 2 αυτοκίνητα να γίνει όπισθεν;

 

Οι 2 θέσεις που είναι υποχρεωτικές της μεζονέτας, δηλαδή ενός ιδιοκτήτη, είναι αποδεκτό να κλείνει η μία την άλλη; Λόγω έλλειψης χώρου θα ήταν εξαιρετικό να επιτρεπόταν.

 

Η ράμπα κλίσης 25% προς το χώρο στάθμευσης οφείλει να έχει μέγιστο πλάτος το μισό του προσώπου του οικοπέδου όπως ίσχυε επί ΓΟΚ; ή έχει και σχέση με το μήκος της συγκεκριμένης πρόσοψης;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.