Μετάβαση στο περιεχόμενο

MSc Διαχείριση Αποβλήτων του Ε.Α.Π


Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους.Είμαι Μηχανολόγος/Μηχανικός Τ.Ε και έκανα αίτηση για το άνωθεν μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.Ο λόγος που το επέλεξα είναι γιατί βρισκώ πολύ γοητευτικό τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού αλλά και της διαχειρισης αποβλήτων γενικότερα.Ποιά η γνώμη σας;Υπάρχει κάποιος που το έχει παρακολουθήσει εδώ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλή επιτυχία!

Δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο αλλά λειτουργώ βιολογικό στην εγκατάσταση που δουλεύω και θεωρώ την επιλογή σου πολύ καλή και με καλές προοπτικές.

Link to comment
Share on other sites

Το παρακολουθώ εγώ από φέτος! έχω ανοίξει και σχετικό θέμα ΕΔΩ... (πριν ανοίξεις νέο θέμα κάνε ένα search μήπως υπάρχει ήδη, είναι στους κανονισμούς του forum)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντησή σου georgor αλλά δεν βλέπω στο θέμα που ήδη ανοίξατε πληροφορίες σχετικές με το μεταπτυχιακό.Δηλαδή εννοώ,φόρτος εργασίας ανα εβδομαδα,εργασίες,δυσκολία ύλης κτλ.Αν μπορούσες να μου πεις έστω και επιγραμματικά κάποια πράγματα θα με βοηθούσες αρκετά.Κάτι τελευταίο,ξέρεις πόσοι υπέβαλλαν αιτήσεις για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πέρυσι;Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όσο περιζήτητο είναι το MSc Διαχείριση Τεχνικών Έργων και MSc Διασφάλιση Ποιότητας

Edited by project.breeze
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.