Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης μετά απο εργασίες


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

θα 'ηθελα την βοήθειά σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.

Είμαι ιδιοκτήτης ενός ισογείου 85 τμ που τα τελευταία 20 χρόνια ενοικιάζοταν και λειτουργούσε σαν κατάστημα. Μετα κόπων και βασάνων, φεσωμένος, κατάφερα να βγάλω τον νοικάρη πρίν ένα χρόνο περίπου.

Αποφάσισα λοιπόν να το χρησιμοποιήσω ώς κατοικία. Χωρίς να βγάλω άδεια ξεκίνησα τις εργασίες, έκανα χωρίσματα εσωτερικά και στην πρόσοψη έκλεισα 2 μεγάλες πόρτες και τις έκανα παράθυρα.

Εδώ λοιπόν αναρωτιέμαι: θα μπορέσω αργότερα να το νομιμοποιήσω με όποιο κόστος; το κτίσμα είναι περίπου του 1985. Πόσο περίπου θα πληρώσω με τα τωρινά δεδομένα για την νομιμοποίησή του.

Link to comment
Share on other sites

Μηχανολόγοσ Μηχανικός είμαι αλλα στο θέμα αυτο πες με και ιδιώτη. Τους έχω διαβάσει τουσ κανόνες. θα μπορούσες να μου πείς απλα να κάνω την ανάρτηση στα θέματα των ιδιωτών και όχι να με βάζεις να ψαχνω στουσ κανόνες ''πού εχω κάνει λάθος''. Έτσι μας έκαναν στο Δημοτικό οι δάσκαλοι. Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευσή μου που Διακεκριμένα μέλη ενώ θα έπρεπε να καθοδηγούν τουσ άσχετους όπωσ εμένα μέσα στο φορουμ αντιθέτως τους βάζουν να διαβάσουν το μάθημά τους. Συγνώμη αν σε προσβάλω αλλα δεν έχω κάτι μαζί σου. Έχω την προδιάθεση αυτή και απο άλλα θέματα και απαντήσεις προσ λιγότερο σχετικουσ με το φόρουμ που έλαβαν παρομοιες απαντήσεις και μερικές φορές ακόμα πιο απαξιωτικές. Παρακαλώ λίγο σεβασμό στους άσχετους, τον αξίζουν περισσότερο απο τους σχετικούσ νομίζω. Επι του θέματός μας λοιπόν, αφού μαντέυοντας κατάλαβα οτι έχω κάνει ανάρτηση σε λάθος κατηγορία διορθώνω και κάνω ανάρτηση στους ιδιώτες. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

:shock:  :smile:  :smile:  :smile:

Αρπαχτηκες χωρις λογο!

Ολα αυτα που υποθεσες ειναι λαθος! αληθεια τοσο αυστηρος φανηκα???  

Απλα συμπληρωσε τα στοιχεια σου βρε συναδελφε! τιποτα αλλο περι σχετικοτητας δεν υπονοησα.....

Κατα τα αλλα θα σου προτεινα ενα υπομονενετικο search και αν θες δωσε πολυ περισσοτερα στοιχεια, οπως ημερομηνιες και τυπος υπαρχουσας αδειας (κατοικια, καταστημα, ειδικο κτιριο)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.