Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή τοπογραφικού για οικοδομησιμότητα


Recommended Posts

Για την έκδοση οικοδομησιμότητας οικοπεδου, απαιτείται τοπογραφικό διάγραμμα που να αποτυπώνει ολο το Ο.Τ. στο οποίο ανήκει το ακίνητο.Για τον υπολογισμό της αντίστοιχης αμοιβης,στην ''αποτύπωση γειτονικών οικοπέδων'' βάζω το συολικό εμβαδό του Ο.Τ. , ετσι δεν ειναι?Δηλαδή, αν το Ο.Τ. ειναι 12 στρεμματα,τοτε εχω 546*λ*12=1402,06 (για κλίμακα 1:500).

Link to comment
Share on other sites

βασικά συνονόματε δες πρώτα αν η πολεοδομία σου εκδίδει τέτοιες βεβαιώσεις, καθώς στη δική μου η μοναδική βεβαίωση που δίνουν είναι υψομέτρων-οικοδομικών γραμμών και τίποτε άλλο.

 

επίσης σε αντίστοιχη συζήτηση με συνάδελφο που δραστηριοποιείται σε άλλη πολεοδομία, μου είπε ότι απλά απαιτούνται τα όμορα και όχι όλο το Ο.Τ. Δηλαδή αυτά που αποτύπωσες.

Επίσης να πω ότι πολλές φορές έχω δει τοπ. διαγράμματα να "περνάνε" χωρίς καν υπολογισμό αμοιβής στο κομμάτι των γειτονικών οικοπέδων. Βέβαια εδώ περνάνε τα τοπογραφικά με υπολογισμό αμοιβής με μία στάση..τι να λέμε τώρα??

γιατί 1:500 παρεπιπτόντως?

Link to comment
Share on other sites

Ρωτησα υπαλληλο στην πολεοδομια και μου πε οτι σαν αποτυπωση γειτονικων οικοπεδων για τον υπολογισμο της αμοιβης θα βαλω τα ομορα και αυτο αρκει..

 

ikarnaris :Κλιμακα 1:500 γιατι οχι?12 στρεμματα Ο.Τ. και θελω να φαινονται και τα ορια των υπολοιπων Ο.Τ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.