Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχέδια ενεργητικής πυροπροστασίας.


VAGGOSPAP

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους.Είμαι συνάδελφος μηχανικός,τα περισσότερα μου χρόνια τα έχω περάσει στην κατασκευή (χειρωνακτική εργασία),τον τελευταίο καιρό έχω καταφέρει να κάνω την δικιά μου επιχείρηση (Γραφείο όλα πάνε καλά δόξα το θεό).Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι το οποίο για εμένα είναι πολύ φρέσκο.Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να βρω (να δω) σχέδια ενεργητικής πυροπροστασίας για να κάνω τα δικά μου σχέδια ,τα οποία θα αναλάβω κα ιτην κατασκευή της πυροπροστασίας ,τα καταστήματα που έχω αναλάβει είναι ταβέρνες ,Σνακ μπαρ κτλ, έχουν υγραέρια και χρειάζονται σύστημα τοπικής εφαρμογής ανιχνευτές κολλέκτερ κλπ

Θα ήθελα αν μπορούσατε να με καθοδηγήσετε και να μου πείτε που θα μπορούσα να βρω αντίστοιχα σχέδια

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ,χαρά μου να γνωριστώ μαζί σας

 

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ,

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ,

 

ZaXoYs

Link to comment
Share on other sites

Μια επίσκεψη σε ένα τεχνικό βιβλιοπωλείο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Η TeΚΔΟΤΙΚΗ έχει το "Τετράδιο Μηχανικού για Πυροπροστασία" με CD με μελέτες. Διάβασε και την ανάλογη νομοθεσία. Κυρίως το ΠΔ 71 και τις πυροσβεστικές διατάξεις. Τέλος, ένα τηλέφωνο ή επίσκεψη στην πυροσβεστική θα σε βοηθήσει πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δυστυχώς, το τετράδιο μηχανικού για την Πυροπροστασία δεν περιλαμβάνει κάτι σχετικό με τη συμπληρωματική μελέτη υγραερίου.

Υπάρχει κάποιο σχέδιο κάτοψης, στο οποίο να έχει σχεδιαστεί Σύστημα Τοπικής Εφαρμογής; Δυστυχώς δεν έχω βρει το συμβολισμό του σε κάποιο βιβλίο και ενώ γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας του... δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το απεικονίσω... Αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να βοηθήσει...

Link to comment
Share on other sites

Δείξε τον πυροσβεστήρα σκόνης. Απο αυτόν ενας σωλήνας στα ακροφύσια που ενεργοποιούνται χειροκίνητα με τον μοχλό που βρίσκεται πάνω στον πυροσβεστήρα και έναν σωλήνα που καταλήγει στις Κεφαλές Sprinkler που ενεργοποιούνται αυτόματα όταν η θερμοκρασία ανέλθει στους 141 °C.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.