Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με θυροτηλέφωνο.


1kost1

Recommended Posts

Γεια σας! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την θυροτηλέφωνο. Έχω το bpt θυροτηλέφωνο  με 8 μπουτών (κουδούνια) και εδώ και καιρό δεν ακούω τι μου λένε από κάτω από την είσοδο…  (τα διαμερίσματα με την συσκευή τους με ακούνε από κάτω….. ) Αυτό συμβαίνει και σε όλα τα διαμερίσματα. (τουλάχιστο σε 4 που έχω πρόσβαση αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω) η πολυκατοικία είναι περίπου 15 ετιας…. Άλλαξα το ακουστικό κάτω στην μπουτονιέρα ……αλλά ΠΑΛΙ το ίδιο πρόβλημα ισχύει… έσκασα!!!! Έδωσα σχεδόν 20 ευρώ για το ακουστικό και τελικά δεν είχε πρόβλημα. Τι να κάνω;;;;; τι να κοιτάξω;;;; Κάποια βοήθεια σας παρακαλώ φίλοι μου γιατί έχω αγχωθεί!!!!

:sad: :confused: :idea:

Link to comment
Share on other sites

να φωνάξεις έναν εξειδικευμένο τεχνίτη να το δει ;;;

εξάλλου αν έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα στη πολυκατοικία, η δαπάνη θα επιμεριστεί...

Link to comment
Share on other sites

αυτο με το bpt και το δεν ακουω δε μακουνε εμας μας πηγε περιπου 800 ευρω για 6 διαμερισματα γιατι μετα απο τις φθηνες δοκιμες που καναμε (μικροφωνα/μεγαφωνα κλπ) διαπιστωσαμε οτι η επισκευη ηθελε κανα 200αρι και παλι θα ηταν ενα συστημα 20ετιας χωρις θυροτηλεοραση. 

 

σκεφτειτε την αντικατασταση , γιατι μερος των προβληματων μπορει να ειναι προβληματικη καλωδιωση που καταστρεφει ολα τα υπολοιπα. σε τετοιες περιπτωσεις τα συστηματα αντικαταστασης δουλευουν σε διαυλο δεδομενων και γαι εικονα και για ηχο κλπ οποτε χρειαζονται το πολυ 5 καλα καλωδια για να δουλεψουν.

 

εγω παντως σαν μεγιστος σκρουτζ που ειμαι στο φθηνο και τσαμπα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει και τελικα φτασαμε στην αντικατασταση.

Link to comment
Share on other sites

Απο κατω αν δεν σε ακουνε ΟΛΟΙ πρεπει να δειτε το μικροφωνακι.Επισης πρεπει να δεις λιγο την διαταξη των καλωδιων.Αν ειναι παραλληλα δηλ.απο διαμερισμα σε διαμερισμα μηπως απο καποιο διαμερισμα και μετα δεν κανει επαφη καποιο καλωδιακι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.