Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγκριση αεροπορίας σε τοπογραφικό άδειας


texter

Recommended Posts

Συνάδελφοι πρόσφατα έκανα ένα τοπογραφικό άδειας στο Δήμο Ασπροπύργου Αττικής. Από την πολεοδομία ζητάνε και έγκριση Αεροπορίας. Μήπως γνωρίζει κανένας τι διαδικασίες χρειάζονται και που πρέπει να απευθυνθώ; Αν υπάρχει και κάποιο τηλέφωνο ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφε. Είχε τύχει να το συζητήσω με έναν συνάδελφο πολιτικό μηχανικό που του το είχαν ζητήσει και συγκεκριμένα του είχαν ζητήσει τοποθέτηση του ακινήτου σε πινακίδα ΓΥΣ 1:5000 άρα ένταξη της αποτύπωσης στο κρατικό σύστημα. Κάποια υπηρεσία του οπότε αν

καλέσεις το τηλεφωνικό τους κέντρο φαντάζομαι θα σε κατατοπίσουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

γεια και καλή χρονιά! βρήκες άκρη ή ακόμα το ψάχνεις? αν δε βρήκες ψάξε τηλέφωνο από την 112 πτέρυγα μάχης στην ελευσίνα, τμήμα εγκαταστάσεων και εκεί θα σου πουν ότι θέλουν αποτύπωση σε χάρτη ΓΥΣ με συντεταγμένες Hatt. έβγαλα πριν λίγες μέρες αν θες περισσότερες πληροφορίες πες και θα κοιτάξω να βρω ότι έχω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.