Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακο,γριφος λογω ελλειψης εμπειριας.


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφοι,

Ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος αποφοιτησα το 2011 αλλα λογω οτι βρεθηκα στον τυφωνα τις κρισης (οικονομικης) η εμπειρια που εχω αποκομισει ειναι μηδαμινη που πιστευω θα μπορουσε να με βοηθησει στον προβληματισμο μου. Λοιπον ο προβληματισμος μου ειναι τι μεταπτυχιακο να κανω...Διαβαζωντας πολλα ενθετα και εφημεριδες περισσοτερο μπερδευτηκα.Διαβαζω για να δω και το ρευμα της τεχνολογιας τι θα μου ειναι περισσοτερο χρησιμο στο μελλον αλλα και στο παρον και οχι να παρω ενα master για να λεω οτι εχω κατι.Πριν 2 χρονια γινοταν μεγαλη συζητηση για τις ΑΠΕ μετα απο κανενα χρονο χαθηκε η φημη αυτη και ηρθε στο προσκηνιο ο Αυτοματος Ελεγχος. Πραγματικα εχω χασει λιγο την μπαλα ορμομενος φυσικα απο πολλες ξενες ερυνες ιδρυματων και πανεπιστημιων οτι το επαγγελμα του Μηχανικου για τα επομενα 20 χρονια θα ειναι το νουμερο 1 απασχολησης.

Θα ηθελα τις αποψεις σας αλλα και τις προτασεις σας.

Ευχαριστω! 

Link to comment
Share on other sites

τι να σου πω ρε φιλε, και εγώ που εχω καποια εμπειρία, μαστερ στο εμπ ξεκινησα, τωρα να μου πει καποιος για δουλεια το εχω αφησει επιτοπου..

η τεχνολογία και οι μόδες αλλάζουν, διάλεξε ότι σου αρέσει. συνέχισε όμως να ψαχνεις για δουλεια, θα σου δωσει πολυ περισσοτερες γνώσεις.

μη ασχολεισαι με τις μετρησεις.. δεν εχει νοημα.. εσύ τι κάνεις κοίτα..

Link to comment
Share on other sites

Αν με πτυχιο τει κανεις master στο εξωτερικο και ερθεις ελλαδα γραφεσαι στο ΤΕΕ καθως και αποκτας απεριοριστων δικαιωματα?

Link to comment
Share on other sites

Οχι μετράει ο βασικός τίτλος σπουδών και τα ΕΔ ή μη που απορρέουν από αυτόν....Με κανένα μάστερ όσα και αν κάνεις δεν έχεις παραπάνω ΕΔ....

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κανε κατι που βρισκεις ενδιαφερον. Ουτως η αλλεως οσα μεταπτυχιακα και να κανεις, εαν δε δουλεψεις δεν αποκτας εμπειρια. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το μεταπτυχιακο δε σε "προετοιμαζει" για καμια δουλεια. Στην αρχη παλι ψαρακας θα εισαι, οσες γνωσεις κ αν εχεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.