Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροποποίηση ΑΕΠΟ Τουριστικής εγκατάστασης


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι ,

θέλουμε να τροποποιήσουμε την ΑΕΠΟ ξενοδοχείου το οποίο θα κατασκευάσει νέο κτήριο με άλλες 70 κλίνες εντός οικοπέδου. Ο βιολογικός καθαρισμός της εγκατάστασης με μία μικρή τροποποίηση μπορεί να αντέξει το παραπάνω φορτίο . Σύμφωνα με τον νόμο 4014/11 άρθρο 11 παράγραφος 6 θα πρέπει να καταθέσουμε φάκελο τροποποίησης  και αν θεωρούμε ότι χρειάζεται νέα ΜΠΕ . Θεωρείται ότι πρέπει να κατατεθεί μαζί με τον φάκελο και νέα ΜΠΕ ή δεν θα χρειαστεί??? Υπάρχει καμία σχετική απόφαση του υπουργού περιβάλλοντος που εξειδικεύει τέτοιου είδους τροποποιήσεις?

 

Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις (άποψη μου), είναι να μιλήσεις με την υπηρεσία που πρόκειται να καταθέσεις τον φάκελο και να κάνεις μια ερώτηση, διότι αυτοί θα ελέγξουν τον φάκελο (για πληρότητα και αν χρειάζεται νέα ΜΠΕ).

 

Επίσης ρίξε μια ματιά στην ΚΥΑ 145116/2011 (8-3-2011), όπως τροποποιήθηκε με την 191002/9-9-2013 που αναφέρεται στην επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων (για να σιγουρευτείς για τον βιολογικό σου).

 

Τέλος να γνωρίζεις ότι υπάρχει και η 167563/ΕΥΠΕ (αρ φύλλου 964/19-4-2013) που αναφέρει τα στοιχεία που απαιτείται να περιέχει ένας φάκελος για να θεωρηθεί από την υπηρεσία πλήρης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.