Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέος πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ από την ΕλΕΜ


Recommended Posts

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, υπό τη νέα σύνθεσή της που προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου, ως νέος πρόεδρος της εξελέγη ο Γιάννης Κυριακόπουλος, της παράταξης «Ελεύθεροι Επαγγελματίες».

Η εκλογή επιτεύχθηκε κατά την 3η ψηφοφορία, καθώς στην πρώτη ψηφοφορία κανείς από τους τρεις υποψήφιους δεν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία (100 +1), ενώ κατά τη δεύτερη υπήρξε ισοψηφία μεταξύ των δυο πρώτων εκ των διεκδικητών.

Κατά την 3η ψηφοφορία οι υποψήφιοι αυξήθηκαν από τρεις σε τέσσερις (προβλέπεται καταστατικά), καθώς έθεσε υποψηφιότητα και ο έως τώρα πρόεδρος του σώματος Γιάννης Θεοδωράκης, ενώ η εκλογή έγινε με σχετική πλειοψηφία (σύμφωνα με την εκλογική διαδικασία).

Η εκλογή και των υπολοίπων μελών του προεδρείου της Αντιπροσωπείας θα γίνει σε νέα συνεδρίαση η οποία θα συγκληθεί τις επόμενες εβδομάδες, ενώ θα ακολουθήσει η εκλογή των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και εν συνεχεία του προεδρείου της, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις.

 

Βιογραφικό νέου προέδρου Αντιπροσωπείας

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στις 19-3-1961 και είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (Τεχνικού Πανεπιστημίου του Δυτικού Βερολίνου – T.U. Berlin), με εξειδίκευση στις αντισεισμικές μελέτες. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων.

Στην προηγούμενη Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ ήταν Γενικός Γραμματέας, έχοντας κατά το παρελθόν διατελέσει και αναπληρωτής Γενικού Γραμματέα του σώματος. Υπήρξε, επίσης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Αθήνας (Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Μ.Α) και ιδρυτικό μέλος της ΕλΕΜ (Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί). Από το 1997 εκλέγεται συνεχώς στα όργανα διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 


Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.