Jump to content

κλεοβουλος

Members
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

κλεοβουλος's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

25

Reputation

 1. Version 1.0.0

  731 downloads

  Πρόκειται για υποδείγματα καταχώρησης εξόδων στο mydata. Μου τα έστειλε συνάδελφος ελεύθερος επαγγελματίας και τα ανεβάζω με επιφύλαξη για την ορθότητά τους. Στα σχόλια μπορεί να τα επιβεβαιώσει ή να τα διορθώσει όποιος γνωρίζει το αντικείμενο.
 2. Με android στο tablet μπορεί και πηγαίνει λίγο καλύτερα
 3. Πολύ καλό . Σκέφτομαι ότι τους κωδικούς taxisnet δεν θα ήθελα να μου τους δώσει
 4. Και η νέα απάντηση από το support είναι η εξής: <<<Καλησπέρα σας, Το antispam φίλτρο μας είναι τόσο αυστηρό όσο να μην χάνετε νόμιμο mail. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία όλων των πληροφοριακών συστημάτων του ΤΕΕ. Με εκτίμηση Τεχνικό Τμήμα ΤΠ ΤΕΕ>>>
 5. Στο email που έχω δωρεάν από το ΤΕΕ , της μορφής @teemail.gr έρχονται κάθε εβδομάδα καμμιά 30αριά spam από τράπεζες, από προϊόντα και χίλια δυο άλλα. Συνεχίζεται για πολλούς μήνες , πάρα τις αναφορές που κάνω στο spam.spamcop.net κάθε φορά που έρχεται κακόβουλη αλληλογραφία. Σε επικοινωνία που είχα παλαιότερα με το [email protected] η απάντηση ήταν η εξής: <<<Καλημέρα σας, δυστυχώς χθες δεχτήκαμε μια επίθεση με συνέπεια όλοι οι συνδρομητές μας να παραλάβουν πληθώρα κακόβουλων μηνυμάτων. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, μηνύματα με επικίνδυνο περιεχόμενο περνούν από το φίλτρο που προστατεύει τους servers μας, όμως το φίλτρο αυτό δεν μπορεί να σκληρύνει, γιατί θα χαθεί και νόμιμο mail. Τα μηνύματα αυτά πηγαίνουν σε άγνωστες και γνωστές διευθύνσεις, βάση κάποιου συνδιασμού γραμμάτων, που γίνεται από μηχάνημα και όχι από χέρι. Αν απαντήσετε σε αυτά τα μηνύματα απλά επιβεβαιώνετε τη ύπαρξη της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και αυτό είναι το ζητούμενο. Αρκεί, λοιπόν, να μην απαντάτε και να τα διαγράφετε. Αν δεν απαντήσετε δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο. Με εκτίμηση,ΤΠ/ΤΕΕ. >>>> Αργότερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το τεε , πάλι μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για το θέμα των spam. Δυστυχώς το χρησιμοποιώ αυτό το email καί στην σφραγίδα μου καί με διάφορους πελάτες/εταιρείες.
 6. Καλημέρα απ' ότι είδα στη σελίδα του ΤΕΕ πιστοποιήθηκαν 34 συνάδελφοι Οι εξετάσεις έγιναν το 2019 και μετά από επικοινωνία με το ΤΕΕ , δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμη νέες εξετάσεις
 7. Από το site υπολογισμού μισθολογίου, διαβάζω τα εξής: **** Ως προϋπηρεσία για την προώθηση ενός υπαλλήλου στα μισθολογικά κλιμάκια υπολογίζεται : α) η προϋπηρεσία που έχει διανυθεί δυνάμει εξαρτημένης σχέσης εργασίας (σύμβαση εργασίας) στο δημόσιο τομέα (ευρύτερο τομέα Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ και ΟΤΑ α΄ ή β΄βαθμού). Ρωτάω λοιπόν: Ενας μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας επί 20 χρόνια, θα δηλώσει ως προϋπηρεσία τα 20χρόνια ή 0χρόνια ?
 8. Καλημέρα σε εμένα σήμερα στην εφαρμογή timologio κλείδωσε η ημερομηνία 16/12/2021 αντί για 16/11/2021. Το αποτέλεσμα είναι να μην προχωράει στην έκδοση λόγω σφάλματος στην ημερομηνία. Έχει συμβεί και σε εσάς?
 9. Version 1.0.0

  270 downloads

  Το νομικό πλαίσιο των διατηρητέων κτιρίων
 10. Version 1.0.0

  59 downloads

  Το Ελληνικό θεσμικό πλαίσιο για την έναρξη λειτουργίας Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ εντός του οικείου Ευρωπαϊκού περιγράμματος
 11. Αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται από ιδιοτελή κερδοσκοπικά συμφέροντα . Το πλιάτσικο της χώρας συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.