Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταβίβαση άδειας λειτουργίας πρατηρίου καυσίμων


Recommended Posts

Για αγορά και μεταβίβαση άδειας λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων τι διαδικασία θέλει? Απλές αιτήσεις ή μελέτες κλπ? Και κάτι τελευταίο τι αμοιβή αντιστοιχεί σε μια τέτοια δουλειά? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μπες στη σελίδα του υπουργείου μεταφορών επικοινωνιών και κατέβασε το έντυπο Μ34 που είναι η αίτηση για τη μεταβίβαση που θες μαζί με τα δικαιολογητικά.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχεις κάποια άποψη για την αμοιβή με την προϋπόθεση ότι όλες οι άδειες (πυροσβεστική, περιβάλλον ) δεν έχουν λήξει?

Link to comment
Share on other sites

Όπως θα είδες και από τα δικαιολογητικά, το μόνο που απαιτείται από τον μηχανικό σε αυτή την περίπτωση είναι τεχνική έκθεση στην οποία δηλώνει τον αριθμό και τον όγκο των δεξαμενών και ότι ουδεμία αλλαγή επήλθε στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου, μία σελίδα δηλαδή. Εκτίμησε εσύ και πάρε ότι νομίζεις.

Link to comment
Share on other sites

Μία περίπτωση, η απλή, είναι αυτή και η σύνθετη είναι να έχουν λήξει οι άδειες πυρασφάλειας και περιβάλλοντος (το πρατήριο έχει άδεια από το 2013) και να μην τις έχει ανανεώσει οπότε σ' αυτή τη περίπτωση θέλει περισσότερο τρέξιμο. Η ανανέωση των παραπάνω αδειών απαιτεί και προσαρμογή στις σημερινές απαιτήσεις των νόμων? Για το σύστημα εισροών - εκροών τι διαδικασία θα χρειαστεί?

Link to comment
Share on other sites

Θα χρειαστεί τροποποίηση της άδειας λειτουργίας μετά από εγκατάσταση συστήματος εισροών-εκροών. Γενικά ότι μεταβολή γίνεται θέλει τροποποίηση της άδειας λειτουργίας. Σαφώς, τα λοιπά πιστοποιητικά (Περιβάλλον, Πυρασφάλεια) πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένα και προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις, βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.