Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο "Διαδικασία Αδειοδότησης Χώρων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος"


Recommended Posts

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη του νέου «Επαγγελματικού Σεμιναρίου Διαδικασία αδειοδότησης χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος», το οποίο διοργανώνουμε: 

 

Στόχος - Αντικείμενο Σεμιναρίου :

Στόχος του σεμιναρίου είναι η αναλυτική παρουσίαση του τρόπου αδειοδότησης χώρων – καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται αλλά και οι πρόνοιες που πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ο υπεύθυνος μηχανικός. Ξεκινώντας από τη παρουσίαση της σχετικής νομοθεσίας, το σεμινάριο εξειδικεύει ανάλογα με το είδος της επιχείρησης που αδειοδοτείται, στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν και στις τυχόν κατασκευαστικές επεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στο χώρο, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Στη συνέχεια παρουσιάζεται το πρότυπο ISO 22000 – HACCP καθώς και οι απαιτήσεις για την κτήση του όπως  και τα είδη των επιχειρήσεων που το χρειάζονται. Τέλος παρουσιάζονται σύντομα case studies (παραδείγματα), της μεθοδολογίας έκδοσης αδείας αλλά και των κρισίμων σημείων κατά την προετοιμασία της.   

 

Ενδεικτική θεματολογία σεμιναρίου :

·         Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις ΦΕΚ 2718/2012

 

·         Πεδίο εφαρμογής – Ορισμοί

·         Άδεια ίδρυσης & λειτουργία

·         Γενικοί όροι & προϋποθέσεις

·         Κατηγορίες επιχειρήσεων

·         Ειδικοί όροι & Προϋποθέσεις

·         Υγειονομικοί έλεγχοι

·         Κυρώσεις – Πρόστιμα

 

·         Απαιτήσεις Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 – HACCP

 

·         Απαιτήσεις εγκαταστάσεων – χώρων – υποδομών

·         Προαπαιτούμενα

·         Προδιαγραφές εφαρμογών

 

Σε ποιους απευθύνεται: Σε φοιτητές και απόφοιτους μηχανικούς ΤΕΙ και ΑΕΙ, όλων των ειδικοτήτων που θέλουν γνωρίσουν και να εμβαθύνουν στη διαδικασία και στα απαιτούμενα για την έκδοση άδειας λειτουργίας ενός χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και για τα πιστοποιητικά ποιότητας που ενδεχομένως απαιτούνται και ο τρόπος απόκτησης τους. Επίσης σε κάθε ενδιαφερόμενο σύμβουλο ή επενδυτή ο οποίος επιθυμεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου: Τετάρτη 07/05/14 και ώρα 16:00 με 22:00.

 

Εισηγητής : Πατενιώτης Παντελής, Πολ. Μηχανικός, CEN Technical Expert

 

Διάρκεια Σεμιναρίου: 6 ώρες

 

Τόπος διεξαγωγής: Τόπος διεξαγωγής: Engineering Intelligence, Ηρούς 4, Κολώνος – Τ.Κ. 10442, Αθήνα (Πολυχώρος Athens Place) – 5ος όροφος.

 

Πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς :
Μετρό: Στάση ΣΕΠΟΛΙΑ (800 m)
Λεωφορείο: Γραμμή Α13, Στάση ΚΑΔΜΟΥ
Τρόλεϊ: Γραμμή 12, Στάση ΚΑΔΜΟΥ

 

Πρόσβαση με αυτοκίνητο :
Λειτουργεί υπαίθριο Parking: Ηρούς & Κάδμου (30 m)

 

Κόστος Σεμιναρίου: Η βασική τιμή του σεμιναρίου είναι 100. Για φοιτητές και νέους μηχανικούς (εντός 5ετίας από την κτήση του πτυχίου τους) η τιμή διαμορφώνεται στα 90. Για όσους έχουν παρακολουθήσει έστω ένα, από τα σεμινάρια μας, η τιμή διαμορφώνεται στα 80€. Η ίδια τιμή (80) ισχύει για όσους δηλώσουν συμμετοχή σε ομάδα 2 ή και περισσοτέρων ατόμων μαζί.

 

 

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε στο 210-5157260 & στο [email protected].

 

 

Edited by Engineering Intelligence
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.