Μετάβαση στο περιεχόμενο

επιλογη κατευθυνσης για πολιτικους μηχανικους


Recommended Posts

σκεφτομαι να παρω ειδικοτητα στους πολιτικους μηχανικους υδραυλικα τα οποια ειναι και τα πιο ευκολα..αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι οτι αν παρω αυτη την ειδικοτητα και παω σε μια εταιρια στο εξωτερικο για να δουλεψω οπως πχ στο καταρ, καναδα, ρωσια κλπ τοτε θα με βαλουν στο τομεα των υδραυλικων ΄η θα μπορω να εργαστω και στις κατασκευες κτηριων δρομων κλπ..?

Link to comment
Share on other sites

παρε κατι που σου αρεσει.....

 

η επιλογη στην κατευθυνση δε θα σε δεσμευσει σε ΤΙΠΟΤΑ στο μελλον εκτος απο τη διπλωματικη φυσικα. οπως θες το πουλας μετα...αν θες να φαινεται γραφεις οτι εξειδικευτηκες σττα υδραυλικα, αν δε θες λες οτι εχεις διπλωμα πολιτικου μηχανικου (M.Eng in Civil Engineering)

 

για να καταλαβεις τι παιζει στο εξωτερικο, ξερω ατομο που τελειωσε History and English στην Οξφορδη και τον πηραν για Graduate Project Manager στη Network Rail!!! πιστευω η δουλεια ειναι που σου δινει κυριως την εξειδικευση μετα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.