Μετάβαση στο περιεχόμενο

mixanikos21

Members
  • Περιεχόμενα

    58
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mixanikos21

  1. οι υπαλληλοι τους θα παρουν το 800 ευρω....τωρα για τους λογιστες δεν ξερω εαν πληρωνονται ή οχι αλλα δε θα το κανουν και για την ψυχη της μανας τους..καποια στιγμη θα πληρωθουν!
  2. Μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια? οι λογιστες γιατι θελουν να παρουν το 800 ευρω και καθονται και φωναζουν? ολους οσους ξερω ειδικα αυτη την εποχη εχουν πολυ δουλεια λογω και των αιτησεων
  3. @stayros πηγες 2 χρονια πισω για να υποστηριξεις τον κυριακο! εδω μεσα δεν μιλαμε πολιτικα, μιλαμε γι αυτα που γινονται ανεξαρτητα ποιος κυβερναει Ναι σαν επιστημονας που σπουδασα τοσα χρονια τα 600 ευρω μου φαινονται κοροιδια! ο σερβιτορος πιο πολλα θα παρει για τον μηνα απριλιο !
  4. Η Αμερικη που κοβει λεφτα δινει 1200 δολλαρια και τωρα θελει να τα ανοιξει ολα πριν το πασχα ! στην ελλαδα υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειστα ολα και τον μαιο και το μονο που νοιαζει πολλους ειναι αν θα παρουν 600 ή 800 ευρω ! το κρατος μειωνει κρατικα εσοδα και αυξανει κατακορυφα τις δαπανες Να ευχεστε να μην ειναι κλειστα και τον μαιο γιατι η ζημια θα ειναι τοσο μεγαλη που ουτε τα 1200 δε θα φτανουν !
  5. το λενε voucher γιατι ειναι χρηματα απο την ευρωπη και η ευρωπη αυτα τα κονδυλια τα παρακολουθει οποτε δεν μπορει να πει επιδομα λεφτα απο ευρωπαικα κονδυλια !
  6. @dimitris11140 θα πληρωθουν απο το ιδιο ευρωπαικο κονδυλι ! και την κυριακη το πρωι το ειπε ο βρουτσης στον Αυτια
  7. τα 600 ευρω αυτα θα δοθουν μετα τις 20 απριλιου σε 2 δοσεις ! παντως και εγω θεωρω οτι θα ειναι στη τσεπη αι θα βρουν αλλον τροπο να πληρωσουν τα σεμιναρια διαφορετικα ειναι τρελη κοροιδια
  8. @stayros Σταυρος οκ θα συμφωνησω αλλα τα σεμιναρια απο ποιον θα πληρωθουν? αυτο ειπωθηκε? δευτερον εισαι τοσο ευχαριστημενος με τα 600 ευρω?
  9. καλα ρε katramp οτι και να ειναι 600 ευρω δινει !! εχουμε καταντησει ξεφτιλα για 600 ευρω επιστημονες ανθρωποι!
  10. εαν το voucher μπει στη τσεπη τοτε τα σεμιναρια πως θα πληρωθουν? εκτος αν δε λενε τιποτα γιστι υπαρχει και η ευρωπη που παρακολουθει εφοσον μιλαμε για κοινοτικα κονδυλια
  11. @katrmp εαν η ελληνικη οικονομια μεινει κλειοστει και ολον μαιο πιστεψε ουτε τα 1000 ευρω δε θα σου φτανουν ! θεωρω οτι το πολυ μεχρι μεσα μαιου θα εχουν ανοιξει ολα
  12. δεν ξερω αν ηταν προσχεδιασμενο ή οχι, δεν ξερω αν ηθελα να δουν αντιδρασεις αυτο που ξερω ειναι οτι ψηφο σε τετοιες κυβερνησεις που σε τοσο κρισιμες στιγμες για την επιβιωση πολλων ανθρωπων απλα κοροιδευουν δεν θα δωσω ειτε αυτη η κυβερνηση ειναι γαλαζια ειτε κοκκινη ειτε οτιδηποτε ! μη γράφεις χωρίς τονισμό. Δεν επιτρέπεται. Pavlos 33 Η Ελλάδα συμφώνησε να παραλαμβάνει με το αζημίωτο όσους αλλοδαπούς θα διασώζει ανοιχτά της Λιβύης η αρμάδα της ΕΕ Ετσι βρεθηκαν τα λεφτα για το επιδομα των επιστημονων?
  13. εγω το ξαναλεω μου φαινεται πολυ υποπτο αυτο που κανει η κυβερνηση !! δε ξερω που κρυβεται η παγιδα δεν υπαρχει κανενα δεντρο που κανει λεφτα ! οι προβλεψεις για τουρισμο ειναι πολυ δυσοιωνες..τα κρατικα εσοδα θα καταρρευσουν!
  14. κλασσικες π@υστηκες ελληνικες κυβερνησεις !!στην αρχη λενε οτι δεν θα τα παρουν τα 800 ευρω στη συνεχεια λενε για 600 ευρω μεσω σεμιναριων και τωρα ξαφνικα με εντολη μητσοτακη θα λαβουν 800 ευρω ! ψηφο σε τετοιες τακτικες δεν θα ξαναδωσω σε καμια κυβερνηση οτι και αν δωσουν! ελπιζω μονο αυτο το ποσο των 800 ευρω μη το πληρωσουμε τους επομενους μηνες τριπλο και τετραπλο !
  15. οι εποχες ειναι κρισιμες και δυσκολες για να παιζει καποιος με την αγωνια επιβιωσης χιλιαδων ανθρωπων..θα φανει στη πραξη τι θα γινει
  16. ειναι διαφορετικο μια προεκλογικη υποσχεση που δεν υλοποιειται και διαφορετικο οταν καποιος να εξηγει τους ορους που θα δωθουν καποια λεφτα...εμενα πριν καν βγει και μιλησει ο βρουτσης μου εκανε τρομερη εντυπωση που ενω ειπαν οτι θα δωσουν λεφτα στους δικηγορους μηχανικους κλπ την αλλη μερα εβγαιναν αρθρα και μιλαγαν για επιταγες που θα πανε στα κεντρα σεμιναριων
  17. δε νομιζω να γινει ετσι...τοτε γιατι να μπει στη διαδικασια να δωσει τα λεφτσ στον κοσμο ,θα μπορουσ ενα τα δωσει κατευθειαν στον οργανισμο αυτο οπως ειχε ακουστει πρωτα! απλα επειδη δεν εχουν λεφτα να δωσουν πρεπει να δωθπουν απο το εσπα ! το μονο προβλημα ειναι οτι θα δωθουν σε βαθος χρονου επειδη πρεπει να γινουν και τα σεμιναρια εκτος απο αυτο οταν ενας υπουργος βγαινει στη τηλεοραση και λεειο οτι θα μπουνε στη τσεπη του καθενος και απλα το voucher ειναι το μεσο τοτε δε νομιζω να γινει το αντιθετο γιατι οι αντιδρασεις θα ειναι μεγαλες!
  18. μου ειπε και οι 3 κατηγοριες θα το παρουν....την επομενη εβδομαδα λογικα θα βγει η κυβερνηση να το ανακοινωσει! δεν εχει λογικη να το παρουν δικηγοροι και λογιστες και οχι οι μηχανικοι!
  19. με εναν λογιστη που μιλησα ! με ποια λογικη βαζει μεσα τοτε δικηγορους και λογιστες και οχι τους μηχανικους? αν εχει γινει κατι τετοιο πρεπει να αντιδρασουμε δυναμικα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.