Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασια ως μηχανικος πλοιων


Dimitris Skafidas

Recommended Posts

Γεια σε ολους

 

Λοιπον παιδες εχω μια ερωτηση να κανω,ειμαι φοιτητης εξωτερικου με bacherlor σε  Electrical And Elelctronic Engineering  και φευγω σε λιγες μερες να κανω το master μου σε Telecommunication engineering,γινεται αφου ολοκληρωσω και το master να γυρισω και να ψαξω εργασια ως μηχανικος πλοιων με αυτους τους τιτλους σπουδων? Το σκεφτομαι πολυ γιατι ειναι η μονη μου πθανοτητα να γυρισω Ελλαδα αφου τελειωσω το master.

 

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

θα σου πρότεινα ενασχόληση σε εταιρίες που απασχολούν ηλεκτρολόγους/ηλεκτρονικούς και έχουν ενασχόληση με ναυτιλία , αλλά στο εξωτερικό ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να μπορέσεις αργότερα είτε να δουλέψεις στην ίδια εταιρία αλλά με έδρα στον πειραιά ή αν το πάμε πιο μακρυά να φτιάξεις την δική σου , εξειδικεύοντας σε κάποιο γνωστικό αντικείμενο και μέσω γνωριμιών να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποιες από τις πολλές ναυτιλιακές και να φτιάξεις πελατολόγιο. 

 

ενδεικτικά κάποιες εταιρίες που απασχολούν πτυχιούχους στον τομέα σου

wartsila

man diesel & turbo

nabco / nabmic / nabtesco

kongsberg

tts 

macgregor

westfalia

alfa laval / aalborg

furuno

raytheon

transas

και γενικά με λίγο ψάξιμο θα βρεις και άλλες πολλές. 

 

στο προτείνω γιατί σαν ηλεκτρολόγος πλοίου λίγη εκτίμηση θα έχεις από τους προυσταμένους σου (τον α μηχανικό, που γενικά βλέπουν τους ηλεκτρολόγους ως κοπρόσκυλα - οι παλαιότεροι περισσότερο), η πιθανότητα να καταλήξεις σε γραφείο μικρή αλλά ακόμα και έτσι θα είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.