Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με θυροτηλεόραση


gatokratoras

Recommended Posts

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, σε ενα σπιτι είχανε κοπει για διαφορους λογους τα καλωδια utp της θυροτηλεορασης και τα αντικατεστησα. Εννοώ 2 utp που φευγανε απο το τροφοδοτικο προς τη μπουτονιερα. Η θυροτηλεοραση ειναι farfissa compact και η μπουτονιερα η σειρα mody.. Όλα δουλευουν μια χαρα με το μονο προβλημα, όταν πατας κατω στην μπουτονιερα να καλεσεις ενα διαμερισμα δε ακουγεται ο κλασσικος ηχος του buzzer ή έστω κάποιος αλλος ήχος και το ίδιο συμβαίνει όταν πατάς το κουμπί στη θυροτηλεόραση για να ανοιξεις με το κυπρι, ανοιγει κανονικά αλλά ήχος κανένας... Kαι επίσης τα led τριγύρω απο την κάμερα ποια είναι η χρήση τους? Και αυτά δε λειτουργούν...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Όσο αφορά τους ήχους που δεν ακούγονται ίσως να υπάρχει κάποιο jamper που θα πρέπει να είναι στην θέση του για να ακούγονται.

Καλό θα ήταν επίσης, να ξαναδείς μήπως έχεις μπερδέψει κάποιο από τα ζευγάρια του utp ή κάποιο δεν το έχεις συνδέσει καθόλου.

Για τα led που είναι γύρω από την κάμερα, εκπέμπουν φως σε συχνότητα που δεν το βλέπουμε απευθείας με το μάτι μας, αλλά στην οθόνη του θυροτηλεφώνου βλέπουμε πχ το πρόσωπο κάποιου φωτισμένο καλά που χωρίς αυτά θα ήταν μια σκοτεινή εικόνα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.