Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με προβολείς


Avdiritis

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι, αντιμετώπισα ένα θέμα σήμερα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Σε ένα μικρό γήπεδο έχω 4 κολώνες με 4 προβολείς σε κάθε κολώνα. 3 μ/α σε κάθε κολώνα ελέγχουν τους 4 προβολείς και όπως είναι εύκολα κατανοητό ο ένας μ/α επιβαρύνεται με 2 προβολείς ενώ οι άλλοι 2 έχουν από έναν προβολέα. Στον πίνακα χειρισμού των προβολέων φτάνουν 3 παροχικά καλώδια (5Χ6) ένα για κάθε κολώνα και η τέταρτη κολώνα παίρνει από την τρίτη. Για κάποιον λόγο η μια από τις 3 φάσεις που έρχονται από τη ΔΕΗ είναι εκτός (δεν έχω ούτε μέσα στο ρολόι ρεύμα). Ο προηγούμενος ηλεκτρολόγος το έχει κάνει 2φασικό πλέον και αντιμετωπίζω το εξής θέμα, οι 2 μεσαίες κολώνες ανάβουν κανονικά και τους 4 προβολείς, οι δύο ακριανές σηκώνοντας τους διακόπτες τη μια φορά ανάβει ο ένας και τη άλλη ο άλλος, χωρίς κάποια λογική συνέχεια. Το ρεύμα φτάνει κανονικά σε όλους τους προβολείς μου, λάμπες δεν είναι γιατί ανάβουν όλες αλλά όχι και οι 4 προβολείς μαζί. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? Το μόνο που έχει πάει το μυαλό μου είναι στους εκκινητές αλλά και πάλι γιατί δίνει μια ο ένας και μια ο άλλος. Να με συγχωρείτε αν σας μπέρδεψα με τη περιγραφή μου 

Link to comment
Share on other sites

δωσε σωστη περιγραφη στο προβλημα 3 μ/σ σε καθε κολωνα? μηπωs ειναι 3 ballast? τι τυπου προβολειs? νατριου? υδραργυρου?τι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.