Maria Kaliarxi Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 at 11:00 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 at 11:00 πμ ΝΑΙ υπαρχουν ολα τα χαρτια... δειχνουν ακριβως πιο κομματι ειναι του καθενα. αλλα στο αιτητικο δεν ορισαν το ακριβες κομματι που διεκδικουν διοτι τοτε η αγωγη δεν θα γινοταν δεκτη... διοτι δεν θα μπορουσε να χωριστει το αγροτεμαχιο.. οποτε για να καταφερει κατι η δικηγοροσ τους ... ανεφερε οτι διεκδικουν 1800 τμ γενικως..
jojo Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 at 03:35 μμ Δημοσιεύτηκε November 27, 2014 at 03:35 μμ οπως προανεφερα και προηγουμενως, το σπιτι δεν κινδυνευετε να το χασετε, η αποψη μου ειναι να ρωτησετε κ κανεναν αλλο δικηγορο που γνωριζει απο ιδιοκτησιακα, και να εχει επισης εμπειρια/γνωσεις περι της νομοθεσιας εξαδιαιρετου/διεκδικησης. Δυστυχως παλιοτερα μου ειχαν αναφερει τον νομο που αφορα και σενα για την προκειμενη περιπτωση, αλλα δεν τον συγκρατησα γιατι οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι δικηγορος. Να εχετε κ stand-by και κανεναν αγρονομο σε καθε περιπτωση και καλη επιτυχια
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα