Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΣΜΕΔΕ Β' ΕΞΑΜ 2014


maximos75

Recommended Posts

Είχα εκτυπώσει πριν μήνες το ειδοποιητήριο και μου υπολόγισαν 2274,18 ευρώ για το Β εξάμ του 2014. Δε ξέρω αν περιλαμβάνουν  τυχόν αναδρομικά ή έχει προκύψει νέα τιμολόγηση σύμφωνα με αυτά που ακούω αλλά και βλέπω εδώ στο φόρουμ. Σκέφτομαι με πόνο ψυχής να το πληρώσω συνδυαστικά απλά και μόνο για να καλυφθώ υγειονομικά για το έτος 2015...και μόνο γι'αυτό... διότι τις εισφορές περί σύνταξης, επικουρικού κοκ...τις έχω εδώ και καιρό ξεγραμμένες. Απο εκεί και πέρα..νομίζω θα είναι και η τελευταία φορά που θα πληρώσω με ότι αυτό συνεπάγεται .Δε ξέρω σε τι φάση είναι οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τη τιμολόγηση των ασφαλίστρων ή δεν έχει νόημα να ξαναπάω στο ΤΣΜΕΔΕ για να μάθω νεότερα ??

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Είπαμε έχουν αυξηθεί κατά 28% περίπου στον καθένα, έπονται και τα αναδρομικά...Η καλύτερα δες και εδώ... http://www.michanikos.gr/topic/41518-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5/

Το να πληρώσεις σήμερα και να μην πληρώσεις αύριο δεν λέει τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Λέει συνάδελφε ότι το σήμερα και το αύριο θα μαζευτούν για όταν έρθει το μεθαύριο....ή νομίζεις ότι θα μας τα χαρίσουνε .?

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Τότε γιατί διαμαρτύρεσαι? Εσύ ο ίδιος είπες ότι τελευταία φορά που θα πληρώσω...Γιατί? Εκεί δεν θα σου μαζευτούν μεθαύριο?

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω τι θα ξημερώσει του χρόνου μέχρι το επόμενο εξάμηνο. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο ? Ευχαρίστως να το ακούσω αν υπάρχει εναλλακτική πρόταση ουσίας που θα μας ελαφρύνει σε βάθος χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

Οχι να καθίσεις και να πληρώνεις... Η να προσπαθήσουμε να πιέσουμε όλοι μαζί για μία λύση μέσω φορέων, ή ο καθένας ας κάνει ότι του κατέβει. Μετά όμως μην γκρινιάξει κανείς. 

Πάντως η απάντηση στο αρχικό σου ερώτημα είναι ότι όντως υπάρχουν αυξήσεις στα ασφάλιστρα δεν το έκαναν μόνο σε σένα...

Link to comment
Share on other sites

Βλέπεις να διαμαρτύρεται κανείς? Οι περισσότεροι διαμαρτύρονται κυρίως για την έλλειψη ουσιαστικής διαμαρτυρίας, όταν πχ μαζεύονται 30 άτομα για τα μάτια του κόσμου. Εσύ μπορείς να μου εξασφαλίσεις ότι δε θα το βρώ μπροστά μου όλο αυτό το σκηνικό ? Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν κάνει καλό κομπόδεμα όλα αυτά τα χρόνια και απλά στους χαλεπούς αυτούς καιρούς κάνουν συντηρητική διαχείριση, οπότε δεν τους πολυαπασχολεί το όλο θέμα.

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Νταξ, αυτό με το κομπόδεμα το ακούω βερεσέ...Σιγά πόσα δηλαδή έβγαλαν κάποτε ώστε να έχουν και τώρα? Εκατομμύρια? Ολοι λένε αόριστα για ένα κομπόδεμα λες και βρήκαν κάποτε ορυχείο χρυσού. Απλά τότε υπήρχαν δουλειές και τώρα όχι. 

Το πρόβλημα είναι ότι από τον καναπέ δεν λύνεται τίποτα...Περιμένουμε από τους άλλους να σώσουν την παρτίδα..

Το ίδιο ισχύει και για μένα μην το παίρνεις προσωπικά και με παρεξηγήσεις.. 

Link to comment
Share on other sites

παίδες το κομπόδεμα θα καταντήσει αστικός μύθος... :mrgreen:

 

ενφια  -τσμεδε  -φόροι  τι να σου μείνει?

γάμοι, παιδιά γέννες ,βαφτίσια, λειτουργικά έξοδα......

 

παλιά με επιτόκια  5-6% με τους τόκους να βγει το τσμεδε, τώρα ούτε για βενζίνες δεν φτάνουν

Link to comment
Share on other sites

Δε σε παρεξηγώ καθόλου συνάδελφε, κουβέντα κάνουμε αλίμονο. Απλά είμαστε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και δεν ακούω εναλλακτικές από τους αρμόδιους. Ακόμα και στη ρύθμιση να ενταχθούν...δε θα πρέπει να είσαι συνεπής στις τρέχουσες εισφορές σύμφωνα με αυτά που έχουν ανακοινωθεί ? Συνεπώς μια τρύπα στο νερό...ή κάνω λάθος ? Κάτι από άρθρο 99 μου κάνει το όλο σκεπτικό...

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.