Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα, θελω να κάνω αλλαγή χρήσης ιφισταμενου κτηρίου γύρω στα 80 m2 από κατάστημα σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Θα μου προκειψουν θέσεις στάθμευσης;

Που εντάσσονται τα πλυντήρια αυτοκινήτων ως προς τις θέσεις στάθμευσης;

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

μία ανά 20 m2 είναι για τα συνεργεία. δεν αναφέρει όμως τα πλυντήρια και έχω την εντύπωση ότι είναι μια ανά 50 ή 60 m2 όπως στις βιοτεχνίες βιομηχανίες και εργαστήρια, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

• 8 years later...
Δημοσιεύτηκε

καλημέρα, βγήκε τελικά συμπέρασμα πόσες θέσεις στάθμευσης ανά πόσα m2 απαιτούνται. Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα. Όντως για συνεργεία είναι 1 ανά 20m2 βάσει του 76Β / 5-3-2014 αλλά στον Κτιριοδομικό στις χρήσεις τα έχει τα πλυντήρια αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινάδικα και τους σταθμούς αυτοκινήτων. Άρα??.

• 10 months later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

καλησπέρα..γνωρίζει κανείς τί απαιτείται για θέσεις στάθμευσης σε κτήριο πλυντηρίου αυτοκινήτων που είναι περίπου 90τ.μ. πλυντήριο με χώρο γραφείου και υποδοχής και ~ 50τ.μ. κατάστημα? ισχύει τελικά 1 θέση / 60τ.μ. ? 

Υ.Γ. προφανώς μιλάμε για τις υπαίθριες θέσεις στάθμευσης στον ακάλυπτο και δεν μετράνε οι κλειστές θέσεις στο πλυντήριο

Edited by kosmoarch
  • 4 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα ως Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχ.Υπολογιστων μπορώ να βγάλω άδεια για πλυντήρια αυτοκινήτων ή μόνο Μηχανολόγοι μπορούν; 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.