engine Δημοσιεύτηκε January 15, 2009 at 08:23 πμ Δημοσιεύτηκε January 15, 2009 at 08:23 πμ Έχει κάποιος ασχοληθεί με μελέτη φωτεινών σηματοδοτών- το η/μ τμήμα; Κάποια σχετική βιβλιογραφία; Ευχαριστώ.
vasilislmg Δημοσιεύτηκε February 7, 2009 at 10:23 πμ Δημοσιεύτηκε February 7, 2009 at 10:23 πμ πες τι ακριβως θελεις να κανεις , να δουμε τι μπορουμε να κανουμε!
engine Δημοσιεύτηκε February 7, 2009 at 06:03 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 7, 2009 at 06:03 μμ Πρόκειται για σηματοδότηση ισόπεδου κόμβου μέσα σε μικρή πόλη.Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, αλλά και γενικότερα έχω μικρή εμπειρία. Θα ασχοληθώ με τη μελέτη και την επίβλεψη της κατασκευής. Θα κάνω μερικές ερωτήσεις "χύμα" Ο κόμβος συνδέει ένα δρόμο αυξημένης κυκλοφοράς - είσοδο στην πόλη με ένα μικρότερο δρόμο Θα τοποθετηθούν 4 σηματοδότες οχημάτων και σηματοδότες πεζών σε πέντε διαβάσεις. θα χρησιμοποιηθεί μόνο συσκευή ρύθμισης κυκλοφορίας 16 ομάδων και όχι φωρατής. Πώς γίνεται η ηλεκτρική σύνδεση της συσκευής ρύθμισης κυκλοφορίας με το πίλλαρ και πώς με τους σηματοδότες; Απ' ότι κατάλαβα θα χρησιμοποιηθεί καλώδιο ΝΥΥ 21χ1, 5 για τη σύνδεση της συσκευής και των σηματοδοτών μεταξύ τους και με τη συσκευή και καλώδιο ΝΥΥ 5χ1,5 μέσα στους ιστούς. Θα ήθελα επίσης και τιμές για ιστούς , σηματοδότες , συσκευή ρύθμισης κλπ. Κάτι ακόμα: όταν λέμε 16 ομάδων για τη συσκευή ρύθμισης κυκλοφορίας τι εννοούμε; Επίσης τι είναι η επιτήρηση ερυθράς; Μάλλον πήρα φόρα...... Κάτι τελευταίο. Υποθέτω ότι για τα καλώδια , θα ισχύει ότι και για τον οδικό φωτισμό. Γείωση πώς θα κάνω Ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα