Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντικατάσταση Θυροτηλεφώνου BPT


tasgial

Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Διαβάζω καιρό θέματα στο φόρουμ, αλλά αποφάσισα να εγγραφώ για να ζητήσω τη βοήθεια και τη συμβουλή σας σχετικά με το τίτλο του θέματος.

 

Σε πολυκατοικία 40 ετών είναι εγκατεστημένο το θυροτηλέφωνο, όπως φαίνεται στις συνημμένες φωτογραφίες. Επειδή δεν υπάρχει πρόθεση για συνολική αντικατάσταση θυροτηλεφώνων, το θέμα είναι για το δικό μου διαμέρισμα στο οποίο λόγω ανακαίνισης θα ήθελα να αντικατασταθεί το παμπάλαιο BPT. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι στις 75αρες ασφάλειες, όπως μου είπαν στον Κωνσταντακάτο (είναι ο επίσημος εισαγωγέας BPT). Δυστυχώς εκεί δε μου έδωσαν καμία λύση.

 

Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αντικατάσταση του συγκεκριμένου μοντέλου? Μου φαίνεται απίστευτο να μην υπάρχει κάτι...

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

post-102031-0-39177700-1437405579_thumb.jpg

post-102031-0-55139700-1437405628_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

απ οτι φαινεται αυτο εξιπηρετει μονο ενα διαμερισμα.υπαρχουν αντοιστιχα πολλα κιτ διαφορων εταιριων που μπορειται ευκολα να το αντικαταστησεται.

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου καλησπέρα σου πάντα υπάρχουν λύσεις φτάνει να εχεις υπομονή και θέληση για να ψάξεις και να τις βρης  . Το λοιπόν στο πρόβλημα σου ναι υπαρχη κάτι ποιο νέο απο αυτό που έχεις αλλα θα το βρης δύσκολα γιατί ο μοναδικός αντιπρόσωπος και τεχνικός υποστηριχτής τησ μάρκας αυτής ο κωνσταντακατος έκλεισε και το θεμα ειναι να εχει την δυνατότητα το νεο να μπωρη να δουλεύει με την υπάρχουσα καλωδίωση  αν θες πηγενε στο gero που πηρε τον κωνσταντακατο και την αντιπρωσοποια της bpt και ρωτα τους για το ποιο μοντελο συνεργαζεται με τη υπαρχουσα καλωδίωση (5 σύρματα ) και τροφοδοτικό . Αν δεν βγαλης άκρη  λυπαμε θα πρεπη να βρης κάτι αντίστοιχο να κληνη το περισσότερο μερος του παλου κουιτου και να συνεργαζετε με ολα τα υπόλοιπά της ποληκατοικιας 

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Giorgos46 πήγα στο GEROS και δε μου έδωσε καμία επιλογή.

 

Λες ότι η υπάρχουσα καλωδίωση είναι 5 σύρματα και 1 τροφοδοτικό? Δηλαδή στη φωτογραφία ποια καλωδίωση είναι σωστή?

post-102031-0-01696200-1437415053_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Φιλε tasgial αν κατάλαβα καλά θες να βαλης το εικονιζόμενο θυροτηλέφωνο με 5 καλώδια το ΗΤ501/ΗΤ802 Θα σε απογοητεύσω γιατί το συγκεκριμένο θέλει 7 καλώδια και οχι 5 για το λογου το αληθές σου παραθέτω φώτο( δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο 

Link to comment
Share on other sites

Όχι δε θέλω να βάλω απαραίτητα το συγκεκριμένο θυροτηλέφωνο. Μια οποιαδήποτε πρόταση θέλω με κάτι της εποχής μας για να αντικαταστήσω αυτή την αρχαιολογία μέσα στο διαμέρισμα. Ούτε ασφάλειες θέλω να πειράξω, ούτε τίποτα άλλο!  

Απλά παρέθεσα τη φωτογραφία για να μου δώσεις τα φώτα σου σχετικά με τα καλώδια που έχει το μοντέλο BPT που έχω. Δηλαδή το δικό μου πόσα καλώδια έχει? Εγώ νομίζω 5+1. Σωστά? 

 

 

Με τις φωτογραφίες πάντως έχεις δίκιο, υπάρχει θέμα στα post...

Link to comment
Share on other sites

αν είσαι κοντά και εντός αττικής θα ερχόμουν έτσι για βόλτα και να το δω και να σου πω από πρώτο χέρι και αν γίνεται 

post-40083-0-91783400-1438154355_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.