Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εντυπώσεις από χρήση στατικών προγραμμάτων


maximos75

Recommended Posts

Νομίζω καλό είναι να ανοίξει ένα νέο και συγκεντρωτικό topic για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει ο κάθε μηχανικός από τη χρήση διαφόρων στατικών λογισμικών για μπετό και μεταλλικά κατα κύριο λόγο.Θα ήταν χρήσι μο και για τους μηχανικούς που σκέφτονται τώρα να αγοράσουν ένα πρόγραμμα για το γραφείο τους και έχουν χαθεί ψάχνοντας σε μία πληθώρα ομολογουμένως προγραμμάτων και δεν ξέρουν ποιό να πρωτο-δούν και ποιό να πρωτο-διαλέξουν.

Link to comment
Share on other sites

maximos75 : Στο forum έχουν καταγραφεί απόψεις και εμπειρίες χρήσεις για το μεγαλύτερο μέρος των στατικών προγραμμάτων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, με μια καλή αναζήτηση ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει μαι καλή ιδέα για κάθε πρόγραμμα. Παρόλα αυτά η συγκέντρωση των πληροφοριών σε ένα Post θα ήταν κάτι πολύ χρήσιμο.Θα προτείνω να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή καθώς αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε διαδικασία μεταφοράς του forum σε νέα πλατφόρμα, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει tag σε κάθε δημοσίευση. Έτσι η δουλειά αυτή θα γίνει πολύ πιο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έτσι νομίζω iovo. Το συγκεκριμένο topic αν και πολύ χρήσιμο έχει διασπαστεί σε διάφορα σημεία και πρέπει να μαζευτεί σε ένα.Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Mε τη νέα πλατφόρμα θα είναι πιο εύκολο οπότε μετά την μεταφορά θα το βάλουμε μπρός.οκ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.