Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στατικότητα κτιρίου


Σοφία85

Recommended Posts

Γεια σας. Ο ένας τοίχος της αποθήκης μας στην πολυκατοικία έχει μέγεθος περίπου 15 τετραγωνικά και  είναι τοιχείο της οικοδομής το οποίο  λειτουργεί ως μεσοτοιχεία με τις υπόλοιπες αποθήκες. Τρυπήσαμε το τοιχείο για να τοποθετήσουμε ράφια. Χρησιμοποιήσαμε μεγάλες ξυλόβιδες πάχους 0,5 χιλιοστών και μήκους 4-5 εκατοστών για να στερεώσουμε τα ράφια. (συνολικά περίπου 50 βίδες οι οποίες συγκρατούν τους μεταλικούς οδηγούς των ραφιών( επομένως στο σοβαντισμένο τοιχείο εισέρχονται περίπου 3 πόντους) . Δυστυχώς δεν πήραμε τη γνώμη των υπόλοιπων ενοίκων , οι οποίο θέτουν τωρα θέμα στατικότητας του κτιρίου λόγω των βιδών. Ήθελα να μάθω αν όντως τίθεται τέτοιο θέμα και αν υπάρχει τρόπος να διορθώσω εφόσον έχω κάνει λάθος. Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντησή σας!

Edited by Σοφία85
Link to comment
Share on other sites

Κατόπιν ελέγχου από μηχανικό θα μπορούσε να συνταχθεί έκθεση η οποία να καταλήγει σε συμπέρασμα ως προς την στατικότητα του κτιρίου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.