Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Γεια σας. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. ( ΤΕΙ Πολιτικών έργων υποδομής ). 

Λόγω εργασίας (άσχετη με το αντικείμενο) και μετά στρατού έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις.

Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι:

-Ενεργειακός επιθεωρητής ( Μπορώ να κάνω σεμινάρια και μετά από 2 χρόνια με εταιρία ή άλλον ενεργειακό επιθεωρητή να μπορώ να εκδίδω μόνος μου ΠΕΑ, αν κατάλαβα καλά. )

-Μηχανικός περιβάλλοντος ( Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να γίνω με κάποιο μεταπτυχιακό η σεμινάρια. Στην σχολή είχαμε μάθημα σχετικό και ο καθηγητής μας είχε πει ότι μπορούμε να γίνουμε αλλά αυτό ήταν το 2010 )

-Συγκοινωνιολόγος ( Επίσης σε μάθημα ειδικότητας στην σχολή καθηγητής μας είπε ότι έχουμε την δυνατότητα να γίνουμε αλλά δεν ξέρω αν γίνετε με σεμινάρια η μεταπτυχιακό. )

-Επίσης με ενδιαφέρει και η χαρτογραφία και η γεωδαισία αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται με τις σπουδές μου.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. 

Edited by fotis_lyk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.