Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ταφόπλακα» στον Κυπαρισσιακό με υπογραφή Τσιρώνη


george68

Recommended Posts

Πάντως εγώ δεν βλέπω καμία αιτιολόγηση από την περιφέρεια και τους δήμους ούτε στο πως είναι ταφόπλακα αυτός ο νόμος αλλά ούτε και τι θα κάνει για να προστατεύσει το οικοσύστημα "με παράλληλο σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον".

Νομίζω είναι λογικό πως πρώτα πρέπει να παρουσιαστεί ένα σχέδιο ανάπτυξης και ταυτόχρονης προστασίας και μετά να εγκριθεί. Και όχι πρώτα να το επιτρέψουμε (χωρίς να το δούμε) και μετά να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Γιατί αυτό θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια.

Και ναι είμαστε τόσο άχρηστοι που καλύτερα να μην γίνει τίποτα παρά να καταστρεφούν όλα. Όταν η περιφέρεια φτιάξει τις υποδομές και το σχέδιο που θα εξασφαλίξει προστασία και τουριστική ανάπτυξη και θα το παρουσιάσει στο κοινό, καλώς να επιτραπεί. Μέχρι τότε να μην γίνει τίποτα.

 

ΥΓ Στις ελληνικές θάλασσες οι χελώνες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των μεδουσών μαζί με τα μεγάλα καρχαριοειδή και τους ξιφίες. Γενικά είναι πολύ χρησιμα ζώα για το οικοσύστημα αλλα τον ελληναρά δεν τον ενδιαφέρει ούτως η άλλως.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.