Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάσκα Ηλεκτροκόλλησης


Efi M

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι να αγορασω μια μασκα ηλεκτροκολλησης για δωρο στο αγορι μου. Μεχρι τωρα ειχε μια απο τις εντελως απλες που τις κρατας με το χερι, αλλα δε γινεται δουλεια ετσι, οποτε σκεφτηκα να του παρω μια ηλεκτρονικη μασκα για να μπορει να κανει τη δουλεια του ανετα. Ξερω οτι οι καλες μασκες ειναι αρκετα ακριβες, της κλασης των 200-300 ευρω, αλλα ο φιλος μου δεν ειναι επαγγελματιας ηλεκτροσυγκολλητης, ουτε κανει καθε μερα συγκολλησεις, αλλα χρειαζεται μια απλη μασκα για οποτε την χρειαστει. Δεν θελω να ειναι εντελως αυτοματη η σκιαση της, θελω να μπορει να ρυθμιζει ο ιδιος την σκιαση που θα προσφερει η μασκα. Απο διαφορες που κοιτουσα, κατεληξα για διαφορους λογους στην Imperia 65611 της Unimac. Θελω να μου πειτε αποψεις ή να προτεινετε καποια αλλη. Απλα δυστυχως λογω budget δεν μπορω να ξεφυγω πανω απο 100 ευρω... Ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σου.

 

Οταν αγοραζουμε ενα εργαλειο, το διαλεγουμε αναλογα με τι χρηση θα κανουμε. Εφοσον ο φιλος σου θα κανει ερασιτεχνικη χρηση, δεν χρειαζεται να παρει μασκα των 300 ευρω τυπου 3Μ speedglass, Optrel. Miller elite και δεν ξερω τι.

Η συγκεκριμενη που σκεφτεσαι να παρεις, μασκα του 50ρικου, εχει 2 αισθητηρες και ειναι καλουτσικη. Οσα μαγαζια βλεπω στο νετ δεν εξηγουν επακριβως τι ρυθμισεις εχει. Εγω καταλαβαινω οτι περα απο ποσο σκουρο θα ειναι το τζαμι, μπορεις να ρυθμισεις και σε ποσο χρονο αφοτου σταματησεις να κολλας θα γινει διαφανο το τζαμι απο σκουρο. Ενημερωτικα, κατευθειαν απο κινα/ebay την βρισκεις κανενα 15αρικο.

 

Πριν 2 χρονια αγορασα μια μασκα, δεν θυμαμαι ποσα ακριβως ειχα δωσει αλλα κατω απο 50ρικο, ηταν και πιο φτηνη η αγγλικη λιρα.

Προσωπικα ηθελα μασκα με πιο μεγαλο παραθυρο απο 98*42, 4 αισθητηρες αντι για 2, ρυθμιση και για ευαισθησια της μασκας και για χρονοκαθυστερηση, περα απο την ρυθμιση σκουροτητας του τζαμιου. Να μην τα πολυλογω αγορασα μασκα με οπτικα IQ-1700 σαν αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Auto-Darkening-welders-Solar-Welding-Helmet-Mask-with-Grinding-Function-/141159266866?var=&hash=item20ddbf7a32:m:mhXjwziNA8HFBcix7lG-NkA και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τωρα βλεπω οτι εχουν ακριβυνει δυστυχως. Ρωτα τους ποσο εχει με μεταφορικα για ελλαδα η φθηνοτερη μασκα με οπτικα IQ-1700... Οτι και να παρεις παντως, πρεπει να εχει περασει απο πιστοποιησεις. Δες για παραδειγμα εδω τι πιστοποιησεις αναφερει... 

 

http://www.ten-uk.com/IQ1700GenericAd/Resources/background.jpeg

Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.