Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

καλημερα σας δεν ανοίγω νεο θεμα  ηθελα να κάνω μια ερώτηση οσο αφορά την ίδια υπεύθυνη δήλωση για το ότι   '' λειτουργούν καλώς τα μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας''  εαν μπορεί να συμπληρωθεί απο κάποιον μηχανολόγο μηχανικό που δεν είναι μέλος του τεε η τσεμεδε επειδή κολλάει ένσημα ΙΚΑ 

ΥΓ δεν είναι η αρχική μελέτη αλλά η επαναληπτική για την ανανέωση του πιστοποιητικου 

Edited by hkamp
Posted

πηγα στην πυροσβεστική μου ειπαν μόνο μέλος ΤΕΕ μπορεί να την υπογράψει την ΥΔ 

ισχυει η εχει αλλαξει κατι?

την συμπλήρωσα εγω για την εταιρία που δουλεύω αλλά επειδή εχω ΙΚΑ δεν μπορώ να κοψω τιμολόγιο κλπ και δεν είμαι μέλος ΤΕΕ αν αποκλειστικά έχουν δικαίωμα μόνο αυτοι

Posted

Τις Υ.Δ. τις υπογράφει κάθε αρμόδιος τεχνικός επιστήμονας που διαθέτει από το Νόμο αυτήν την ιδιότητα.

Επομένως σαν μηχανικός μπορείς να υπογράψεις τις αντίστοιχες Υ.Δ. άσχετα από αν είσαι μέλος ΤΕΕ ή ΕΕΤΕΜ ή οτιδήποτε άλλο ή είσαι με ΙΚΑ ή ΤΕΒΕ κλπ

Αρκεί να ασκείς κατά το Νόμο το επάγγελμα του Μηχανικού.