Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα μετά από απομείωση εμβαδού λόγω αιγιαλού


Recommended Posts

Γεια σας.διαθετω ενα οικοπεδο κοντα στην παραλια,το οικοπεδο αυτο μετα απο κατατμηση το 1988 ηταν 539 τ.μ. αρτιο(500 τ.μ. η αρτιοτητα) εντος σχεδιου. Το 2002 οταν χαραχθηκε ο αιγιαλος το αφησε 420 τ.μ.,χανει την αρτιοτητα του το οικοπεδο, ναι η οχι?

Ευχαριστω για την απαντηση σας.

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβαινω απο την απαντηση σου, δεν εισαι μηχανικος.. Και για να λες οτι εχεις προβλημα, ισως η περιπτωση σου δεν ειναι οσο απλη την περιγραφεις.. Οσο για το που μπορεις να απευθυνθεις... Θα ελεγα σε ενα φυσικο προσωπο που εχει την ιδια ιδιοτητα με το ονομα του φορουμ στο οποιο εγινες μελος...........

Link to comment
Share on other sites

Οντως δεν ειμαι μηχανικος.Πολιτικος τουλαχιστον...Ηλεκτρολογος ειμαι.

Ο αρχιτεκτονας στον οποιο εχω αναθεσει να βγαλει την αδεια μου λεει πως αντιμετωπιζει προβλημα στην πολεοδομια και ψαχνει καποιο επισημο εγγραφο που να λεει τα παραπανω που γραφω... Μαλλον ο κυριος δεν κανει καλα τη δουλεια του αλλα δεν μπορω να κανω πισω τωρα...

Link to comment
Share on other sites

Ενας τοπογραφος σιγουρα ειναι πιο ειδικος να σε κατατοπηση.. Καλο θα ειναι να εργαζεται και στην περιοχη που βρισκεται το ακινητο.. Εχεις καταθεση φακελο ή οχι εχεις κολησει σον ελεγχο τοπογραφικου (αν ξερεις)???

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα, επειδη υπαρχουν παντα τοπικοι περιορισμοι σε καποια θεματα,το καλυτερο ειναι να συμβουλευτεις ντοπιο τοπογραφο που ισως να γνωριζει κατι παραπανο για το συγκεκριμενο ζητημα.. Δεν ξερω αν καποιος απο το φορουμ εχει καποια αλλη ιδεα.. Σε πια περιοχη ειναι το ακινητο?

Link to comment
Share on other sites

Πολυ πιθανο να υπαρχουν καποιες τοπικες ιδιαιτεροτητες λοιπον.. Δεν ξερω πολλα για νησιωτικη Ελλαδα.. Πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συμβουλευτεις ντοπιο τοπογραφο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.