Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ά τάξης Ηλεκτρολόγου Μηχανικού


giannis53

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ήδη στα χέρια μου εδω και 5 χρόνια την άδεια άσκησης τάξης ΄Β και ήρθε η ώρα να αποκτήσω και την τάξη ΄Α. Ρώτησα στην αρμόδια υπηρεσία (περιφέρεια) άλλα σε ένα σημείο δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Τους ζήτησα ένα υπόδειγμα της βεβαίωσης (που χρειάζεται από τον εργοδότη και από τον επιβλέπων μηχανικό πολυτεχνείου) αλλά δεν είχαν να μου δείξουν κάτι. Μήπως έχετε ιδέα ή έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο θέμα ώστε να βρούμε ένα υπόδειγμα? Ευχαριστώ πολύ..!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, έχω ήδη στα χέρια μου εδω και 5 χρόνια την άδεια άσκησης τάξης ΄Β και ήρθε η ώρα να αποκτήσω και την τάξη ΄Α. Ρώτησα στην αρμόδια υπηρεσία (περιφέρεια) άλλα σε ένα σημείο δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν. Τους ζήτησα ένα υπόδειγμα της βεβαίωσης (που χρειάζεται από τον εργοδότη και από τον επιβλέπων μηχανικό πολυτεχνείου) αλλά δεν είχαν να μου δείξουν κάτι. Μήπως έχετε ιδέα ή έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο θέμα ώστε να βρούμε ένα υπόδειγμα? Ευχαριστώ πολύ.

 Κάτι βρήκα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό..http://https://www.pattikis.gr/citizen/frmCitizenPopup.zul?sid=4224cc74-df65-461c-97d0-55ce77235f5e

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλημέρα. Ξαναπήγα και τους ρώτησα. Λοιπόν , έχουμε και λέμε : α) Χρειάζεσαι μια αίτηση προς αυτούς την οποία αν την ζητήσεις στην δίνουν, β) χρειάζεται μια βεβαίωση από τον εργοδότη για τα 3+1  χρόνια προϋπηρεσίας την οποία δεν έχουν υπόδειγμα και την φτιάχνεις εσύ ή ο εργοδότης σου με τα αντίστοιχα λογότυπα της εταιρείας σε ένα word, γ) χρειάζεται επίβλεψη από Διπλωματούχο Μηχανικό Ηλεκτρολόγο με Α.Μ. άλλα μόνο για τον έναν χρόνο όπου εργαζόμουν σε υψηλά ρεύματα άνω των 1000V. Για τα 3 χρόνια βεβαιώνει απλά ο εργοδότης, δ) Υπογραφή βεβαίωσης από Διπλωματούχο και εκπρόσωπο της εταιρείας ε) Σφραγίδα από επιθεώρηση εργασίας και Τεχνικό Επιμελητήριο στ) δύο φωτο έγχρωμες πρόσφατες ζ) την άδεια άσκησης επαγγέλματος  ΄Β τάξης. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.