Μετάβαση στο περιεχόμενο

αυτοματος κλιμακοστασίου


marinatos

Recommended Posts

χεραιτώ σε όλους και εγω με τη σειρά μου.Ειμαι ερασιτέχνης ηλεκτρολόγος με 30 χρόνια εμπειρία.Επιτρέψτε μου να αναφέρω ενα ζήτημα που με απασχόλησε αρκετα. Σε αυτόματο κλιμακοστασίου αναψαν τα φώτα και δεν ξανασβήσαν.Δοκίμασα εναν αυτοματο κινέζικο αλλα και τον αυτόματο sat2, δεν κατάφερα τίποτα σε καμία περίπτωση. Η κατασταση εχει ως εξής..εχω τρια καλώδια ενα μαυροΦΑΣΗ, μπλεΟΥΔΕΤΕΡΟΣ και κιτρινοΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΑΣΗ.Τωρα με τα καλωδια στον αερα ,οταν πατω μπουτον και οσο κρατω πατημενο αναβουν τα φωτα---οταν ενώνω κιτρινο με μπλε ανάβουν επίσης τα φώτα---οταν συνδεώ τον αυτόματο σε ΦΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟ και στο 2 το κιτρινο ανάβη το led στον αυτόματα και μόλις πατω μπουτον ρίχνει ασφάλεια. κλίνω 4 ημέρα και χρειάζομαι επιγόντος βοήθεια, εαν εχετε την καλοσυνη ας ασχοληθεί κάποιος μαζί μου με εκτίμιση Σάκης.

Link to comment
Share on other sites

στα επαγγέλματα που άπτονται της ανθρωπινής ζωής δεν υπάρχει ο όρος ερασιτέχνης, μπορείς να είσαι ερασιτέχνης ψαράς ή ζωγράφος αλλά όχι ηλεκτρολόγος ή γιατρός

καλείς ένα πραγματικό ηλεκτρολόγο για να σου κάνει την σωστή σύνδεση

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

να με συγχωρείτε αλλα εχουν έρθει δυό 'διπλωματούχοι' ηλεκτρολόγοι οι οποίοι παρόλα ταυτα ασχοληθήκανε απο τρεις ώρες ο καθένας και 0 στο πηλίκο.

  Λέω εγω τώρα προτίμησαν να φύγουν παρά να χάσουν το καιρό τους με μια βλάβη που προφανώς έχει να κάνει με το χρόνο και το χρήμα. Απο εκεί και πέρα εαν εχετε έσεις να μου πείτε κάτι εμένα προσωπίκα έχει καλώς ,αλλους ηλεκτρολόγους η μικρή κοινωνία μου με άδεια δεν έχει. Ας μην φέρω ηλεκτρολόγο απο την πόλη θα μας γελάνε..

Edited by marinatos
Link to comment
Share on other sites

δηλαδή ήρθαν δυο ηλεκτρολόγοι και μέσα σε τρεις ώρες δεν μπόρεσαν να συνδέσουν σωστά τρια καλώδια σε τρεις κλέμμες :shock:

μήπως οι αυτόματοι που έχεις δεν κάνουν για την συνδεσμολογία της εγκατάστασής σου;

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς έχει να κάνει με χρόνο και με χρήμα?

Ας με συγχωρήσει το φόρουμ,  ανεβάζω απλα μια φώτο του κυκλώματος . Ετσι βρίσκεις το πρόβλημα. Και μάλλον είναι εκεί που είπε ο nvel

 

aytomatos_klimakostasioy.jpg

Edited by JimakosR
Link to comment
Share on other sites

έχει να κάνει με εγκατάσταση 25ετίας σε τριόροφη πολυκατοικία, 8 μπουτόν και 5 λάμπες, τώρα απο που προέρχεται το εμπόδιο, ή οι αυτόματοι που διατίθενται στη σημερον εποχή δεν συμβαδίζουν με τη πρόην συνδεσμολογία ή υπάρχει βλάβη που θέλει οποσδήποτε χρόνο να εντοπιστή.

Link to comment
Share on other sites

ο πρώτος αυτόματος είναι elaut made in Italy. Εάν καταφέρουμε κάτι να εντοπίσουμε ενοήτε πως θα το μοιραστώ απο κοινου μαζί τους ,δεν πρόκειτε να κάνω μεμονομένες κινήσεις πλέον.

Link to comment
Share on other sites

nvel .  Τo βουνο κοίτα αγαπητε μου..  :)

τα 4 γίνονται 1 με απλό τρόπο..

Φιλε mari σε καποιο διακόπτη έχεις πρόβλημα ή σύνδεση.

Aλλα μπήκαν τα μεγάλα μυαλά εδώ των φόρουμ οπότε περισσεύω.. Καλη δύναμη

Edited by JimakosR
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.