Μετάβαση στο περιεχόμενο

marinatos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. nvel ενδεχομένος κάποια στιγμή να κάνω αυτη τη διαδικασία..αλλά απο πια άποψη κρίνεις την συνδεσμολογία ανασφαλή, και μιας και τα λέμε με την τρέχον σύνδεση εαν τοποθετήσω διακόπτες φωτιζόμενους θα έχουν ένδειξη ή οχι? αφου όπως είναι τώρα στα μπουτόν εχω στην επιστροφή τάση που διαρέη τους λαμπτήρες απο τη σταθερή φάση.
  2. Λοιπόν παιδία τέλος σε ολα καμια φορά το προφανες είναι και το τελευταίο που γίνετε.Τελικά θα μπορούσα να αλάξω τη συνδεσμολογία όλου του κτιρίου, με ότι συνεπάγεται αυτό (ανοιγμα μπρίζες μπουυάτ ,και μετα βάπσιμο μεριμετικά με χρώμα τους τοίχους). Ετσι μια συνδεσμολογία που έγινε "λάθος" παλαιότερα καταφέραμε να τη διατηρήσουμε "λάθος" συνδεόντας τον sat2 και μόνο αυτον ανάποδα ΦΑΣΗ και ΟΥΔΕΤΕΡΟ και όλα καλά. Σημειώνω πως οι αλλοι αυτόματοι σε ανάποδει συνδεσμολογία αλλα και με τη σωστή κατα τα αλλά απλά δεν οπλίζαν ΤΕΛΟΣ Ευχαριστώ όλους!!!
  3. Λοιπον κυριοι συνοψίζοντας...οι λάμπες εχουν απευθείας ΦΑΣΗ τα μπουτον εχουν ΟΥΔΕΤΕΡΟ και κοινη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με τις λάμπες το πρασινοκιτρινο που αποτελεί και το τριτο καλώδιο προς τον αυτόματο μας. Στο πάγκο ο αυτόματος δουλέυη αλλά με τη φάση να την πάμε στα ΜΠΟΥΤΟΝ και οχι στις ΛΑΜΠΕΣ. Τελικά υπάρχει αυτόματος ωστε να υποστηρίζει τρία καλώδια με τη συνδεσμολογία να εχουν οι λάμπες απευθείας φάση ή πρέπει να αλλάξω όλη την συνδεσμολογια στα μπουτον και τους λαμπτήρες?
  4. ελα ρε ανθρώποι μου δεν έχει να κάνει με κρίσεις και κατακρίσεις, απο λίγο όλοι να λύσουμε το πρόβλημα και όχι τόσο ευκολα να δημιουργούμε ""βλάβες""πάμε λίγο..
  5. ο πρώτος αυτόματος είναι elaut made in Italy. Εάν καταφέρουμε κάτι να εντοπίσουμε ενοήτε πως θα το μοιραστώ απο κοινου μαζί τους ,δεν πρόκειτε να κάνω μεμονομένες κινήσεις πλέον.
  6. έχει να κάνει με εγκατάσταση 25ετίας σε τριόροφη πολυκατοικία, 8 μπουτόν και 5 λάμπες, τώρα απο που προέρχεται το εμπόδιο, ή οι αυτόματοι που διατίθενται στη σημερον εποχή δεν συμβαδίζουν με τη πρόην συνδεσμολογία ή υπάρχει βλάβη που θέλει οποσδήποτε χρόνο να εντοπιστή.
  7. να με συγχωρείτε αλλα εχουν έρθει δυό 'διπλωματούχοι' ηλεκτρολόγοι οι οποίοι παρόλα ταυτα ασχοληθήκανε απο τρεις ώρες ο καθένας και 0 στο πηλίκο. Λέω εγω τώρα προτίμησαν να φύγουν παρά να χάσουν το καιρό τους με μια βλάβη που προφανώς έχει να κάνει με το χρόνο και το χρήμα. Απο εκεί και πέρα εαν εχετε έσεις να μου πείτε κάτι εμένα προσωπίκα έχει καλώς ,αλλους ηλεκτρολόγους η μικρή κοινωνία μου με άδεια δεν έχει. Ας μην φέρω ηλεκτρολόγο απο την πόλη θα μας γελάνε..
  8. χεραιτώ σε όλους και εγω με τη σειρά μου.Ειμαι ερασιτέχνης ηλεκτρολόγος με 30 χρόνια εμπειρία.Επιτρέψτε μου να αναφέρω ενα ζήτημα που με απασχόλησε αρκετα. Σε αυτόματο κλιμακοστασίου αναψαν τα φώτα και δεν ξανασβήσαν.Δοκίμασα εναν αυτοματο κινέζικο αλλα και τον αυτόματο sat2, δεν κατάφερα τίποτα σε καμία περίπτωση. Η κατασταση εχει ως εξής..εχω τρια καλώδια ενα μαυροΦΑΣΗ, μπλεΟΥΔΕΤΕΡΟΣ και κιτρινοΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΑΣΗ.Τωρα με τα καλωδια στον αερα ,οταν πατω μπουτον και οσο κρατω πατημενο αναβουν τα φωτα---οταν ενώνω κιτρινο με μπλε ανάβουν επίσης τα φώτα---οταν συνδεώ τον αυτόματο σε ΦΑΣΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟ και στο 2 το κιτρινο ανάβη το led στον αυτόματα και μόλις πατω μπουτον ρίχνει ασφάλεια. κλίνω 4 ημέρα και χρειάζομαι επιγόντος βοήθεια, εαν εχετε την καλοσυνη ας ασχοληθεί κάποιος μαζί μου με εκτίμιση Σάκης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.